Vinkeveense plassen 2

MC1

Dames 3 blijft helaas niet in de tweede klasse
09 mei 2008

Op donderdag 8 mei speelde D3 in de Scheg in Uithoorn 2 P/D wedstrijden. Na een 2-1 verlies tegen Allides D3, hadden we even rust. Allides won echter hun tweede wedstrijd tegen Roda D2, waardoor zij al zeker waren van hun plek in de tweede klasse. Voor ons was dus meteen duidelijk dat wij terug gaan naar de derde klasse.

De wedstrijd tegen Roda D2 nattuurlijk wel gespeeld. De eerste set met ons eigen team, die we wonnen. De tweede set kregen Wilma, Elly, Malou en ik rust en mochten Kellie, Xuee, Tanja, Lotte, Kim en Denise het doen. Zij wonnen de tweede set.

Aan het publiek heeft het verlies in de eerste wedstrijd zeker niet gelegen, die waren met een behoorlijk aantal naar Uithoorn gekomen! Echt leuk zoveel support tijdens beide wedstrijden! Dank namens het hele team!!!

En Kellie, Xuee, Tanja en Lotte natuurlijk dank voor jullie inzet gisteravond!
En dan natuurlijk onze coach Hettie en haar assistent Erik, jullie ook bedankt!

Volgend seizoen gaan we onze stinkende best doen om bovenaan te eindigen en op die manier weer terug te komen in de tweede klasse! Ons doel is al gesteld...

Bron: Tines