MC1, 2021-2022

Nieuwe knop voor ons 50 jarig jublileum!!!!
17 mei 2008

Zien jullie 'm daar op rechts naast het fotoalbum? Volgende seizoen bestaat onze club 50 jaar en dat gaan we uitgebried vieren! De feestcommissie heeft al een aantal keren samen gezeten en dit is een van de bedenksels. Bas en Patrick hebben het gemaakt. Je vindt er 4 onderdelen.

Berichten met een verzameling foto's met verhaaltjes uit de oude en soms nieuwe doos. Heb je een leuke oude volleybalfoto met (of zonder) anekdote erbij, laat het Jet of Annemarie weten (jubileum@vv-atalante.nl).

Activiteiten Twee mega evenementen gaan we organiseren ter ere van ons 50 jarig jubileum. Hier meer info over het wat waar wie.

Leden Op zaterdag 20 september wordt een superfeest georganiseerd. Leden, oud leden, sponsors, adverteerders, ouders van onze jeugd en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Aanmelden kan hier en je ziet een overzicht van de feestgangers

Top 50 Wil jij ook dat JOUW plaat gedraaid wordt op het feest? Stuur dan je favoriete top3 op. De nummers  met de meeste stemmen gaan we zeker draaien!

Groetjes van de feestcommissie,
Anneke A, Anneke vZ, Jet, Henk, Tino,Sven, Annemarie