Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Vinkeveense plassen 2

Scholentoernooi 2014

Assuline Turfstekerstoernooi 20 jaar jong
26 mei 2008


In het jaar dat Atalante 50 jaar bestaat, organiseerde de vereniging voor de 20ste maal het Assuline Turfstekertoernooi. Na een wat regenachtige nacht lagen de 8 volleybalvelden er toch weer mooi bij, mede dankzij de schoffelaars Van der Hoogt hoveniers. 28 teams hadden zich ingeschreven en om 10 uur ging het toernooi van start met de eerste wedstrijden.


Er werd gestreden om twee wisseltrofeeën: een voor het recreanten toernooi en een voor het super recreanten toernooi. De ruim 200 deelnemers speelden allemaal voor de overwinning, maar ook werd weer vermakelijk gelachen om elkaars fouten. Nadat alle teams zes wedstrijden hadden gespeeld kon de balans worden opgemaakt. De hoofdprijzen gingen dit jaar naar de teams “the Rivets” en “Coen en de vermiste Flippo’s”.

Als klap op de vuurpijl ontving de organisatie ook een prijs: hoofdsponsor Assuline zegde toe om tot en met het 25ste jubileum van het Turfstekertoernooi de hoofdsponsor te blijven. Na afloop van het toernooi werd iedereen nog even attent gemaakt op de viering van het 50 jarig jubileum van Atalante. Hoogtepunt van de festiviteiten wordt een feest op 20 september 2008 in de Boei waar alle leden, oud leden, partners, ouders van jeugd, sponsors en adverteerders welkom zullen zijn.

Klik hier voor de foto's.Naar het overzicht