Scholentoernooi 2014

Nieuwe club tenues!
29 juli 2008

Een jaar geleden is de kledingcommissie in het leven geroepen om er voor te zorgen dat onze club met het 50-jarige jubileum zich in een mooi nieuw tenue kan presenteren.

In eerste instantie zijn we (Rob van T, Eric V., Corna, Nancy en Loes) via internet op zoek gegaan naar leveranciers van sportkleding. Belangrijk voor ons was dat we een shirt naar eigen inzicht konden ontwerpen. We wilden geen standaard shirt waarvan de kleuren werden veranderd in groen/geel en klaar is Kees.

Een aantal leveranciers boden deze mogelijkheid. Dus hebben we met deze bedrijven contact opgenomen en een offerte aangevraagd. Na ontvangst van de prijzen en beoordeling of dit een acceptabel bedrag zou zijn hebben we bij 3 leveranciers modellen van de shirts aangevraagd om in te gaan trainen.

Zoals jullie weten hebben deze shirts gerouleerd onder diverse leden binnen onze vereniging. Deze leden hebben hun op- en aanmerkingen door kunnen geven aan de kledingcommissie. Met al deze informatie hebben we uiteindelijk voor één leverancier gekozen om mee verder te gaan. Het design van het shirt is bepaald en verder verfijnd. De sponsoren zijn aangeschreven om hun logo aan te leveren zodat bij bestelling hun naam mooi op de shirts bedrukt kunnen worden. Toen we dat zo goed als rond hadden heeft de leverancier ons een complete paslijn toegestuurd zodat alle leden de juiste maat konden uitkiezen.

Ook broekjes zijn toen meegestuurd om te passen, want we waren het eens geworden dat een geheel nieuw tenue toch wel mooier is. En de prijs die we ontvingen voor de broekjes viel reuze mee. Helaas kon de leverancier, zo bleek na de pasronde, ons niet voorzien in een mooie damesbroekje. Dat is de reden dat we uiteindelijk toch alleen maar shirts hebben besteld.

Na goedkeuring van onze sponsoren op de ontwerpvoorstellen hebben we uiteindelijk eind juni alle shirts besteld. Rond begin september zullen de shirts geleverd worden. Deze zullen tijdens de trainingsavonden worden uitgedeeld. Mooi op tijd voor een officiële presentatie van het nieuwe tenue tijdens ons jubileum op 20 september. We hopen uiteraard dat we voor jullie een goede keuze hebben gemaakt en dat we in het nieuwe seizoen in een lekker shirt kunnen volleyballen.

Bron: kledingcommissie