MC1 Kampioen

Het scholentraject gaat van start!!!
30 september 2008

De gehele maand november zal in het teken staan van het scholenproject. Er komen dit jaar verschillende trainers die les gaan geven op de basisscholen en aansluitend volgt het jaarlijkse Aparts scholentoernooi.
Vorig jaar zijn zo'n 25 clubgenoten in touw geweest. Kun je helpen geef je dan op bij mij via mailadres jeugd gevolgd door @vv-atalante.nl.

10 volleyballesdagen door ???? (vanaf 03-11).
Dit jaar krijgen alle groepen (3 t/m 8) van de drie basisscholen twee keer een volleyballes, in totaal 10 dagen. Zo'n 500 kinderen leren volleyballen!!
Binnenkort volgt er meer informatie over wie de trainingen dit jaar gaat verzorgen. Een ding is wel al zeker, het worden meerdere trainers.
Net als vorig jaar hebben we dit jaar ook weer vrijwilligers nodig, die de trainers kunnen assisteren. Het gaat om de maandag (3-10/11), dinsdag (4-11/11), donderdag (6-13/11) en vrijdag (7-14/11). De woensdagen zijn al gevuld.

Aparts Scholentoernooi op woensdagmiddagen 19 & 26 november

Na de lesdagen volgt aansluitend het jeugd mega-evenement: het Apart Scholentoernooi.
Ook voor deze twee topdagen hebben we weer vrijwilligers nodig, dus meld je snel aan bij mij!!!

Bron: Jeugdbestuur