Scholentoernooi 2014

Volleybaldames in Japan: weblog Francien Huurman
06 november 2006

Het Nederlands damesvolleybalteam is er in geslaagd om de 2de ronde van het WK in Japan te bereiken en neemt het in deze ronde woensdag op tegen Duitsland.

Om jullie op de hoogte te houden van de belevenissen en ervaringen van het Nederlands damesvolleybalteam, houdt Francien Huurman speciaal voor roadtobeijing.nl een dagboek bij in de vorm van een weblogj. Francien heeft zelf in Japan gespeeld en is met het team in Japan maar nog niet fit genoeg om mee te spelen.

In haar weblog geeft Francien u een kijkje achter de schermen van het WK en het Nederlands damesvolleybalteam. Bijna dagelijks voegt Francien nieuwe berichten toe aan de weblog, houd roadtobeijing.nl dus goed in de gaten!
Naast deze weblog verschijnt er ook elke wedstrijddag een WK bulletin. In dit bulletin vindt u een wedstrijdverslag, alle uitslagen en een programma voor de volgende dag.

www.roadtobeijing.nl

Bron: NeVoBo