MC1 Kampioen

MC1

Douchecup eerste deel 2008-2009 naar JC1!!
17 januari 2009

Maar liefst 8 van de 10 wedstrijden hebben ze gewonnen met 3-0, de douchecup van het eerste deel van dit seizoen gaat dan ook met recht naar onze kanjers van JC1! Toch is het nog steeds spannend in hun poule. Afgelopen vrijdag speelden ze tegen de andere eerste plaats, Allides uit Haarlem, en konden in een zeer spannende strijd, met vele mooie hoogtepunten, 1 punt pakken.

Nog een stukje van Rosanne over het team:

Het team JC1 :

Is een leuk en  gezellig team voor mij.

Voor iedereen denk ik zelf want wie wil nou niet in zo'n team.

Tijdens de traing is het leuk en gezellig we lachen ook vaak met de trainers (Kim en Rik). Omdat we veel lachen hebben we vaak ook zin in de training.

Voor de traning praten we veel vooral in de kleedkamer bij de meiden wordt er veel en gezellig gekletst. Of dat bij de jongens ook zo is weet ik niet ;-)En ook na de trainingen is het leuk en gezellig in de kleedkamer.

Als we bezig zijn met de traning hebben we oefeningen die eerst wel saai waren maar nu mogen we zelf ook oefening bedenken!

En met de wedstrijden is het altijd wel leuk en we winnen ook nog best wel veel. We staan gedeeld 1ste!! Als we thuis spelen gaan we daarna ook altijd wat drinken! Dat is gezellig dan kan je ook nog wat kwijt over de wedstrijd.

nou dit is mijn verhaal over JC1 !!

Team leden :

June Ouwehand