Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

Dames 2Voor alle Atalanters die zich as. zaterdag vervelen!!!!!!
28 januari 2009


In De Boei in Vinkeveen is op zaterdag 31 januari een groot hollands feest, namelijk de PartyXL !!
Deze avond staat bol van hollandstalige gezellige muziek, met maar liefst 6 artiesten die een optreden verzorgen.

Zo zijn er o.a. Dave Miller en Etienne, dit zijn huiszangers van het welbekende Amsterdamse cafe Bolle Jan. De enige vrouwelijke performer van het stel is Lee-Ann, welbekend van de hit ´ik wil je zoenen´. Verder zingt zij diverse covers van vrouwelijke vertolkers van het levenslied en er zullen ook zeker wel een aantal disconummers van de jaren tachtig voorbij komen. Quincy Smolders is ook van de partij, deze artiest stond afgelopen jaar in een uitverkocht Ahoy tijdens de nacht van oranje, tevens is deze inwoner van De Ronde Venen bekend van de nummers ´Sexy Samba Lady´ en ´Dit is mijn plek´. Harold Verwoerd, alias Bombi, zal de avond opswingen met o.a. zijn megahits ´I save the day´, ´I go to rio´, en ´Oh Mandy´. Als klap op de vuurpijl zal Nico Landers deze avond invullen met zijn gezellige Amsterdamse meezingers van weleer. Nico is bekend geworden in het hele land door nummers als ´liefde in de nacht´ en ´De deunen van Dorus´, verder zullen er ongetwijfeld een aantal nummers van Johnny Jordaan en Andre Hazes voorbij komen.

De presentatie en muzikale omlijsting staat onder leiding van niemand minder dan DJ Ferry Maas. Deze levensgenieter is zeer geliefd bij zowel jong als oud, en met zijn professionele aankondigingen van de artiesten zal het wel een dolle boel worden.

Kaarten voor het festijn PartyXL kosten in de voorverkoop € 15,- , en zijn verkrijgbaar bij De Boei in Vinkeveen, Cafe Restaurant De Veensteker in Vinkeveen, en Kapsalon Haren Majesteit in Wilnis.

De minimale leeftijd is 18 jaar en De Boei opent haar deuren om 20.00u.
Voor meer info, zie www.partyxl.net

Bron: DJ RobertNaar het overzicht