Scholentoernooi 2014

Minidag VI: 14 maart - Sporthal Phoenix Mijdrecht
08 maart 2009

Zaterdag 14 maart vindt alweer de zesde minidag van dit seizoen plaats. Het toernooi wordt gehouden in Sporthal Phoenix te Mijdrecht. Adres: Hoofdweg 85, 3641 PR MIJDRECHT.
We treden weer met zes teams aan, dus het wordt weer een geel/groen gevulde sporthal. Daarnaast hebben wij ook nog zaaldienst, dus het wordt echt een feestje!
De Muppets en Heroes trappen om 09.00 uur 's ochtends af. Daarna volgen om 11.40 uur de Kanaries, Citroenen en Ukke Toppers. In ronde 3 vanaf 14.25 uur zijn de Wuppies te bewonderen.

Wil je komen kijken of ben je gewoon nieuwsgierig naar het wedstrijdschema? Dan kun je die bekijken door op onderstaande link te klikken.

Het jeugdbestuur zal dit keer weer aanwezig zijn om te assisteren en de teams aan te moedigen. VEEL SUCCES ALVAST.

Bron: NeVoBo