Derde jubileumfeest op dinsdag 28 april!!!
10 maart 2009

Na het jubileumfeest op 20 september en het zéér gezellige beach volleybal festijn afgelopen zaterdag volgt er op dinsdag 28 april nog een derde feest ter afsluiting van het jarige seizoen van Atalante!! Avital Selinger, trainer/coach van landskampioen Dela Martinus uit Amstelveen komt dinsdagavond 28 april naar De Boei om een geweldige demonstratietraining met zijn lange ladies te geven. Het is dan meivakantie en vanaf 19:00 tot ongeveer 22:00 kun je deze toppers aan het werk zien. Een aantal leden kan ook meedoen met de training en aan het eind natuurlijk op de foto met de sterren. Deze afsluiting van ons feestseizoen wordt echt een superknaller!!

Maar Avital en zijn lange ladies komen niet voor niets naar Vinkeveen. Een voor onze begrippen aardig bedrag staat er tegenover en we gaan alles op alles zetten om dat bij elkaar te krijgen. De brief in de bijlage is gisteren bij zo'n 340 bedrijven in de Ronde Venen in de bus gevallen. Jullie ons-kent-ons contact zou ons verder kunnen helpen. Vraag eens of je baas, familielid, kennis of vriendenkring interesse heeft. En brief niet ontvangen? Stuur 'm alsnog! Iedere bijdrage helpt!!!!!

Lijst met bedrijven

Bron: mi