Avital clinic mei 2009

Beste ‘mini’ trainers en leden van Atalante,
22 maart 2009

Wij als jeugdbestuur willen jullie een themabijeenkomst aanbieden. In deze themabijeenkomst willen wij allerlei leuke oefeningen met jullie doornemen die jullie zelf kunnen gebruiken in jullie mini training. Ook is er tijd voor het stellen van vragen, zo kunnen we samen die vragen meteen beantwoorden. De bijeenkomst duurt ongeveer drie uur, in die uren kunnen we dus veel bespreken maar ook veel zelf doen en ervaren.

Ben je geen minitrainer maar wil je hier wel graag bij zijn, dat kan ook! Iedereen is van harte welkom.

Wij willen deze thema bijeenkomst houden op vrijdagavond 15 mei. We hopen dat op deze avond veel leden van onze club aanwezig kunnen zijn. De bijeenkomst begint om 19:00 uur en zal eindigen rond 22:00 uur.

Namens het jeugdbestuur,
Vriendelijke groeten Marlieke Smit