Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Dames 4Atalante miniteams goed gespeeld!
19 april 2009


Afgelopen zaterdag 18 april speelden vijf miniteams van Atalante hun zevende minidag in De Scheg in Uithoorn. De teams spelen op verschillende niveaus, de jongste welpen spelen partijtjes met enkel gooien en vangen, het oudste team speelt netjes in drieën. De Atalante Heroes (niveau 3) waren als eerste aan de beurt met Kimo, Frans, Danny en Shane, die zijn allereerste toernooi speelde. Ze moesten eerst nog even wennen aan de nieuwe regels, maar daarna ging het hartstikke goed. Heel leuk dat alle moeders kwamen kijken. Knap werd de derde plaats behaald.De Muppets waren vorige keer gepromoveerd naar een poule hoger en deden het weer heel erg goed. Dit keer zonder Jaco, maar met Noa, Marit, Jeffrey en Ralph ging het lekker. Een eerste of tweede plaats zat er niet in, maar derde worden in weer een nieuwe poule is gewoon super goed!

Daarna was het weer de beurt aan onze allerkleinsten van de vereniging; de Ukke Toppers. Het team was helemaal compleet en Noa, Chanel, Roos, Lucia, Claudia en Leonie lieten zien goed hun best te doen op de trainingen. Er werd gestreden voor elke bal en er wordt steeds beter op de lege plekken gegooid. Dit keer behaalden zij een vierde plaats.

Onze oudste mini’s, de Wuppies, waren verre van compleet. Van de zes spelers waren alleen Richard en Nada aanwezig. Gelukkig waren Loulou (eerste toernooi), Tess en Juriaan van de Kanaries bereid om mee te spelen. De Wuppies spelen op niveau 6 in de een-na-hoogste poule. Er was rekening gehouden met veel verliezen gezien het grote leeftijdsverschil. Nada en Richard zijn in hun poule zelf al een van de jongere kinderen, moet je nagaan hoe dat verschil is met de drie anderen. Daar was in de wedstrijdjes helemaal niks van te merken. Er werd keihard gewerkt en het volleybal zag er zeer goed uit. Ze deden het supergoed met een knappe derde plaats als resultaat.

Als laatste volgden dit keer de Kanaries. Zij moesten het doen zonder Sayuri, die geblesseerd is. Marilot kwam echter Tess, Jurriaan en Nadine helpen en zo was het team toch weer compleet. De eerste wedstrijd was duidelijk even wennen, maar daarna kwamen de Kanaries op gang. Een knappe tweede plaats was het eindresultaat.

Bron: nensNaar het overzicht