Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

MC1, 2021-2022Mini's in actie op laatste minidag
11 mei 2009


Wederom wel 6 miniteams van Atalante deden mee aan de finaledag op zaterdag 9 mei in Kudelstaart. ’s Morgens waren het de Atalante Wuppies die heel sterk uit de bus kwamen en op een haar na niet om de eerste plaatsen streden. De Wuppies spelen op het hoogste niveau waar alles keurig in drieën wordt gespeeld met hier en daar soms al een smash. Stefan Post, Richard van der Spoel, Denise Overwijk en Nada van der Leeden bereikten een zeer knappe derde plek. Volgend seizoen gaat dit team naar de aspiranten en zal proberen het erg goede seizoen voort te zetten.

In het tweede blok kwamen de Muppets, Ukketoppers en Heroes aan bod. De Muppets hebben het hele seizoen lekker gedraaid en troffen deze laatste toernooidag een zware poule maar konden hier en daar toch mooie punten maken. Marit Krens, Noa Vrinzen, Jaco ten Cate en Ralph de Horde bereikten de derde/vierde plek, ondanks de sterke tegenstanders toch goed gedaan. Het jongste team, de Ukketoppers speelde ook in een sterke poule maar fanatiek gingen ze aan de bak. Vooral toen een aantal spelers om de beurt mocht invallen bij de Heroes, die net een niveau hoger spelen, kregen ze de spirit te pakken. Bij de Heroes wordt iedere eerste bal onderhands gepasst, terwijl de Ukketoppers voornamelijk vangen en gooien en heel af en toe onderhands spelen. Leonie de Horde, Noa Janmaat, Claudia Schuurmans, Chanel Jansen, Lucia Roos en Roos Jansen hebben de derde plaats bereikt, ook heel netjes gedaan. Het laatste blok was voor de Citroenen en de Kanaries. Bij de Citroenen waren het Ellen Marques, Rachel Bijl, Loulou Geerdes en Denise Overwijk die sterk partij gaven tegen de soms wel erg goede tegenstanders. Heel knap eindigden ze na 3 stevige partijen op een derde plek.

Deze minidag was de laatste van een erg mooi seizoen voor Atalante met een zeer succesvolle groeiende groep blije mini’s gesponsord door Vinken Vastgoed. Op de eerste toernooidag in september werd gestart met 5 teams met de Ukketoppers en Heroes die voor het eerst mee deden dit seizoen.


Bron: miNaar het overzicht

Volg Atalante Vinkeveen
© Atalante Vinkeveen 2021