Scholentoernooi 2014

Vinkeveense plassen 2

Champions League in Amsterdam op 14 december
25 november 2006

Op 14 december a.s. wordt de Champions Leaguewedstrijd ORTEC ROTTERDAM Nesselande - Iraklis THESSALONIKI om 20:00 in de Sporthallen Zuid in Amsterdam gespeeld. De herenploeg van coach Peter Blangé staat voor een enorme uitdaging: net als vorig jaar minimaal de volgende ronde van het toernooi halen. In een poule met de drie teams uit de final four van vorig seizoen is dat zeker geen eenvoudige opgave!
Graag wil Ortec Nesselande (normaal spelend in thuishaven Rotterdam) verenigingen uit de buurt van Amsterdam uitnodigen om te komen kijken. Toegangskaarten en passe-partouts kun je reserveren en kosten normaal 10 euro. Verenigingen betalen 7,50 door zich te aan te melden via kaarten@nesselande.nl en bij aankoop van minimaal 10 kaarten wordt het 5 euro.

Lees ook meer op www.ortecrotterdam.nl

Bron: Ortec Rotterdam