Minidag 3 oktober
28 september 2009

Komende zaterdag gaan de mini's weer van start. In de Bankras, Amstelveen, dus niet ver voor toeschouwers! Ditmaal zonder de Wuppies, die doorgeschoven zijn naar de aspiranten en het daar heel erg goed doen. Maar nu wel met een nieuw team de Ministars!

De spits wordt afgebeten door de Ukketoppers (Chanel, Roos, Claudia, Noa, Leonie en Lucia) en de Heroes (Danny, Frans, Kimo, Ivar). Hun wedstrijden beginnen om kwart over 9 en de poule is klaar om 20 over 11.

Dan komt het nieuwe team in aktie. De Ministars (Valerie, Fay, Talitha, Anouk en Isabel) gaan voor het eerst hun kunsten laten zien. Succes meiden! Zij spelen van 11.50 tot 14.25

In het laaste bedrijf zijn de Atalante Kanaries (Nadine, Sayuri, Jur en Tess) te zien. Zij spelen nu op het hoogste niveau! En de Muppets (Jeffrey, Jaco, Marit, Ralph en Noa) die nu op niveau 4 gaan starten.

Allemaal heel veel succes! En ouders maak team foto's voor de site!!!

Bron: Marlieke