Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Scholentoernooi 2014Actueel
10 november 2023

Tijdens dit hele seizoen 2023-2024 worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de jubileumcommissie.

De eestvolgende activiteit is Freaky Friday op vrijdag 10 november in de Boei te Vinkeveen.

 


15 september 2023

Dinsdagavond bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid Wim Aarsman is overleden. Wim was ziek en kon de strijd niet winnen.


Finaledag voor de miniteams van Atalante
16 april 2023

De minicompetitie in rayon Haarlem is opgedeeld in 4 niveaus (2-3-4-6), welke zijn onderverdeeld in allemaal pouletjes. Vanaf september vinden de maandelijkse minidagen plaats, waarbij de bovenste teams in de poules promoveren en de onderste degraderen. Na de laatste minidag in maart worden de uiteindelijke poules vastgesteld waarin wordt gestreden om de poulebekers! Super spannend en uitdagend.


De Veensteker Scholentoernooi - Schoolvolleybal meets King of the Court
20 maart 2023

Aan alle ouders/verzorgers van de deelnemende kids is een brief verstuurd.
We delen de brief ook graag hier!

Ook de spelregels en het wedstrijdschema zijn hier te bekijken.


JC1 KAMPIOEN eerste helft
19 december 2022

De eerste KAMPIOEN van dit seizoen!! JC1!


07 december 2022

Razendsnel glasvezel internet in Vinkeveen (wijken Westerheul en Zuiderwaard) is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 7 december 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten.


11 oktober 2022

Wil je meer informatie over glasvezel?
De glasvezeladviseurs van Delta vertellen je graag meer over glasvezel, de aanleg van glasvezel en wat de mogelijkheden zijn voor jou. Daarom organiseren ze voor de inwoners van de wijken Westerheul en Zuiderwaard informatiebijeenkomsten.


Atalante mini's
25 september 2022

Op 24 september vond de eerste minicompetitie dag plaats in Nieuw-Vennep. Dit keer namen 4 teams deel; het geroutineerde team Atalante Vinketoppers, team Atalante Tiktok, het jongensteam Atalante Power en de allerjongsten Atalante Ministars.


Clubsupport
23 september 2022

De eerste wedstrijden zijn ondertussen gespeeld en de ledenvergadering is goed verlopen, dus bij deze even een korte nieuwsbrief vanuit het bestuur van VV Atalante.


voorzitter Wil Voorbij, trainer Carol van der Palen, aanvoerster Aletta van Ommeren
22 mei 2022

Als volleybal vereniging Atalante Vinkeveen waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer voor ons hoogste damesteam. Afgelopen week is het gelukt om Carol van der Palen uit Wilnis voor die baan vast te leggen. Alhoewel hij pas met ingang van volgend seizoen zou starten, is hij nu al enthousiast begonnen met het uitzetten van de lijnen voor dit door Krijn Verbruggen gesponsorde team. Dit geeft hem ook de gelegenheid om verder kennis te maken met onze club.