Karl Carey vrijdag 14 december 2018 om 19:58
Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Eva maandag 4 juni 2018 om 19:37
hallo allemaal,
ik ben mijn witte atalante vest kwijt geraakt op het turfstekerstoernooi. heeft iemand deze misschien gevonden?
groet eva
Broertje dinsdag 24 april 2018 om 05:52
Heren 1,
Jullie spelen PD tegen een collega van mij. Zijn bijnaam is "geiten Peter"....zegt genoeg denk ik....
Zorgen jullie er even voor dat ik hier maandagmorgen met een big-smile kan rondlopen.
Succes mannen!
roos maandag 23 april 2018 om 10:03
Zaterdag 28 april :

DAMES 1 PD wedstrijden in Weesp 10uur
Heren 1 PD wedstrijd in Utrecht 12 uur

aanmoedigingen zijn ZEER welkom

Beide teams Succes gewenst !!
roos maandag 3 juli 2017 om 12:15
Yoeppie onze mannen 1 toch het nieuwe seizoen in de promotieklasse te bewonderen !!
geniet van de zomervakantie en dan lekker knallen/ballen
Ricardo van Schie vrijdag 5 mei 2017 om 00:53
Heel goed Roos!!!
Mis het bij het NIEUWS en Agenda!