Scholentoernooi 2014

Nieuws

voorzitter Wil Voorbij, trainer Carol van der Palen, aanvoerster Aletta van Ommeren
22 mei 2022

Als volleybal vereniging Atalante Vinkeveen waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer voor ons hoogste damesteam. Afgelopen week is het gelukt om Carol van der Palen uit Wilnis voor die baan vast te leggen. Alhoewel hij pas met ingang van volgend seizoen zou starten, is hij nu al enthousiast begonnen met het uitzetten van de lijnen voor dit door Krijn Verbruggen gesponsorde team. Dit geeft hem ook de gelegenheid om verder kennis te maken met onze club.

Atalante Shopavond De Loods
02 mei 2022

Hai clubgenoten,

Het is inmiddels alweer even geleden, maar hij komt er weer aan: de Atalante clubavond in de Loods!
Op woensdagavond 25 mei a.s. mogen we weer gezellig samen in de nieuwe grote Loods elkaar van mode advies voorzien.

Heren 1
26 april 2022

Aankomende vrijdag 29 april spelen de mannen hun belangrijkste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de nummer 1, Albatros.

Nel Bakker
21 april 2022

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat Nel Bakker na een kort ziekbed is overleden.

Atalante Vinketoppers
11 april 2022

Afgelopen zaterdag vond de laatste officiële minidag van dit seizoen plaats in Ouderkerk a/d Amstel. Voor alle kids was het de allereerste keer dat ze de finaledag mochten spelen, mede omdat deze twee jaar door Corona niet had kunnen plaatsvinden.

04 april 2022

Het is even stil geweest rondom Dames 3. Zeker niet omdat er niets gebeurd is. Maar meer omdat men druk was met een glossy én -niet in de laatste plaats- zaten ze eigenlijk te wachten tot H1 of D1 een verslag zou gaan schrijven. Want enkel stukjes van dames die hun volleybalhoogtepunt al even achter zich hebben liggen kan wellicht mooi afgewisseld worden met reportages van het echte werk. Maar gezellig blijft het altijd wel :-).

Atalante TikTok
12 februari 2022

In februari staat altijd de Beach op het programma; een keer per jaar maakt de minicompetitie een uitstapje naar het zand. Superleuk om altijd mee te pakken en dat vonden ook de mini’s van Atalante. Op 12 februari vertrok Atalante met 3 teams naar Aalsmeer: Atalante TikTok, Atalante Vinketoppers en Atalante Ministars.

11 februari 2022

De wedstrijd op 28 januari tegen dames 2 werd nog mooi gewonnen, maar daarna daalde het Corona virus over het team. De D3 app stond roodgloeiend, na de 1e Ca-ronamelding testte de een na de ander thuis óf negatief óf positief, maar de officiële tests bij uiteindelijk wel 7 teamleden waren positief! En dan zit je daar dan, een week in thuis quarantaine.

31 januari 2022

Het ging dames 3 in de eerste helft van de competitie voor de wind en dat resulteerde in een mooie 2e plek na 8 wedstrijden. Op 26 november speelden we nog een leuke partij tegen dames 4, maar toen waren de geluiden rondom het dominante Omikron al zeer aanwezig.

31 december 2021

Laatste update: 17 november

Op 13 november zijn de Corona maatregelen weer aangescherpt en enkele hiervan hebben ook invloed op de trainingen en wedstrijden in de Boei.
Wij vragen jullie bij voorbaat begrip en medewerking

• Wij zullen actief controleren op QR codes voor iedereen boven de 18 jaar. Zorg dus voor een opgeladen telefoon met de QR-app of voor een uitgeprinte QR-code. Zonder geldig, groen, QR-vinkje kunnen we je geen toegang verlenen tot de Boei.
  • Het horeca-gedeelte van de Boei is gesloten, er zal slechts 1 deur van het sporthal open zijn, zie link hieronder.
  • Tijdens wedstrijden en trainingen zal de tribune ook gesloten zijn (geen publiek)
  • Alleen teams die staan te wachten tot hun wedstrijd begint, kunnen plaats nemen op het tribune tot ze naar beneden geroepen worden door de scheidsrechter. Maar hou dit zo kort mogelijk, zodat dit niet gezien kan worden als publiek voor de vorige wedstrijd.
  • Bij jeugdwedstrijden kunnen de begeleiders van bezoekende jeugdteams plaatsnemen op de extra bank langs het veld. Echter het verzoek om dit tot een minimum te beperken (max 2 excl. coach)
  • Atalante ouders worden gevraagd hun kind voor de wedstrijd/training alleen af te zetten en op te halen bij de Boei, zie link hieronder bij welke in/uitgang.
  • Geen ouders in de zaal, de gangen, de kleedkamers of het scheidsrechtershok.
  • Verlaat na het douchen/omkleden z.s.m. de Boei.
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen op van de zaaldienst.
  • U kunt gebruik maken van het toilet in de kleedkamers.

>> Klik hier om te zien welke ingang van de Boei als enige open zal zijn op de wedstrijdavonden <<

Verder geleden natuurlijk de regels zoals gesteld door het RIVM.

Naar het nieuwsarchief »