MC1 Kampioen

28 december 2018

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

22 september 2018

Komende zaterdag gaan ook de allerjongensten van start. Zowel Atalante 1 als 2 gaan het voor het eerst proberen op niveau 6! Zie hierbij het wedstrijdschema. Heel veel succes!

17 september 2018

Tijdens de ALV afgelopen vrijdag is er met alle aanwezige leden afgesproken dat op de vrijdag het team dat als eerste op een veld speelt verantwoordelijk is voor het opzetten van zijn eigen veld!

14 september 2018

De jaarlijkse Algemene ledenvergadering vindt plaats op vrijdag 14 september in De Boei in Vinkeveen. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte welkom vanaf 20:00u.

08 september 2018

V.V. Atalante wordt dit jaar 60 en dat moet gevierd worden!
Op zaterdag 8 september 2018 wordt er een feest georganiseerd in de Hertha kantine.

03 augustus 2018

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid Piet van Asselen afgelopen dinsdag, 31 juli, is overleden. Piet was lid van het eerste uur en heeft mede aan de basis gestaan van de oprichting van onze club.

09 juni 2018

Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken. Wij zijn nummer 38!!

05 juni 2018

De laatste 2-2 avond is een feit.
Het schema voor vanavond staat nu online!

03 juni 2018

Geslaagd Jubileum voor Assuline Turfsteker toernooi

Fotoalbum Atalante

31 mei 2018