Vinkeveense plassen 2

27 september 2022

Razendsnel glasvezel internet in Vinkeveen (wijken Westerheul en Zuiderwaard) is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 7 december 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten.

Atalante mini's
25 september 2022

Op 24 september vond de eerste minicompetitie dag plaats in Nieuw-Vennep. Dit keer namen 4 teams deel; het geroutineerde team Atalante Vinketoppers, team Atalante Tiktok, het jongensteam Atalante Power en de allerjongsten Atalante Ministars.

24 september 2022

Op vrijdag de 16de speelde het nieuwe Heren 3 hun eerste wedstrijd in Nieuw Vennep. Zoals bekend is er dit seizoen een beetje gehusseld met de spelers van Heren 2 en Heren 3, waardoor het altijd even afwachten is hoe zo'n "nieuw" team het in de eerste wedstrijd zal doen. Maar het zijn allemaal ervaren mannen, voor deze keer aangevuld met Robert en Dave, dus was er wel in een goede seizoenstart.

Clubsupport
23 september 2022

De eerste wedstrijden zijn ondertussen gespeeld en de ledenvergadering is goed verlopen, dus bij deze even een korte nieuwsbrief vanuit het bestuur van VV Atalante.

16 september 2022

De kop is eraf. De afgelopen tijd is wel een bewogen periode geweest voor de dames die twee lieve moeders moeten missen en wel 3 leden die verhuisd zijn of nog in een verhuisperiode zitten. Maar de dames zitten zeker niet stil, kijken weer uit naar het nieuwe seizoen. Naar alle gezelligheid die deze samenstelling toch altijd weer voort brengt in combinatie met een lekker potje ballen.

voorzitter Wil Voorbij, trainer Carol van der Palen, aanvoerster Aletta van Ommeren
22 mei 2022

Als volleybal vereniging Atalante Vinkeveen waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer voor ons hoogste damesteam. Afgelopen week is het gelukt om Carol van der Palen uit Wilnis voor die baan vast te leggen. Alhoewel hij pas met ingang van volgend seizoen zou starten, is hij nu al enthousiast begonnen met het uitzetten van de lijnen voor dit door Krijn Verbruggen gesponsorde team. Dit geeft hem ook de gelegenheid om verder kennis te maken met onze club.

Atalante Shopavond De Loods
02 mei 2022

Hai clubgenoten,

Het is inmiddels alweer even geleden, maar hij komt er weer aan: de Atalante clubavond in de Loods!
Op woensdagavond 25 mei a.s. mogen we weer gezellig samen in de nieuwe grote Loods elkaar van mode advies voorzien.

Heren 1
26 april 2022

Aankomende vrijdag 29 april spelen de mannen hun belangrijkste thuiswedstrijd van het seizoen tegen de nummer 1, Albatros.

Nel Bakker
21 april 2022

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat Nel Bakker na een kort ziekbed is overleden.

Atalante Vinketoppers
11 april 2022

Afgelopen zaterdag vond de laatste officiële minidag van dit seizoen plaats in Ouderkerk a/d Amstel. Voor alle kids was het de allereerste keer dat ze de finaledag mochten spelen, mede omdat deze twee jaar door Corona niet had kunnen plaatsvinden.

Naar het nieuwsarchief »