28 december 2018

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

10 november 2018

Komende minidag vindt zaterdag plaats in de Nieuwe Bankras in Amstelveen. De hoogste twee team zitten bij elkaar in de poule deze keer!! Spannend. Maak er een leuke en gezellige strijd van!Team 3 dit keer met nieuwe speler Finn.
Allemaal veel succes.

03 november 2018

Het is weer zover. Marjan en Annike hebben een shoppingavond bij De Loods in Mijdrecht geregeld.
Woensdag 28 november a.s. ben je vanaf 19.30u welkom om lekker te shoppen en daarmee geld te verdienen voor de vereniging!

21 oktober 2018

We sluiten de lessen op school af met een toernooi op de woensdagmiddagen 21 en 28 november. Met trots kunnen we melden dat we een sponsor hebben. Dus heet nu: Het VEENSTEKER Scholentoernooi!  Ook op deze dagen weer veel vrijwilligers nodig! Meld je aan!

21 oktober 2018

In de periode vanaf 1-11 t/m 19-11 gaan we de jaarlijkse volleyballessen organiseren op de drie Vinkeveense basisscholen en nieuw dit keer ook de Willespoort in Wilnis.
Externe trainer Hans Ritmeester en eigen jeugd trainers Pim en Inge gaan de kinderen de kneepjes bijleren. Kan je helpen? Meld je aan: jeugd@vv-atalante.nl

Mini's
14 oktober 2018

Afgelopen zaterdag 13 oktober vond de tweede minidag van dit seizoen plaats en deze keer in Haarlem. Door het mooie weer was het erg druk op de weg richting de kust. Hierdoor ontstonden diverse files waardoor de eerste wedstrijd van de middag helaas niet echt gespeeld kon worden.

03 oktober 2018

Op vrijdag 28 september was het dan zover; het kersverse dames 1 van Atalante mocht in de Boei aantreden voor haar eerste competitiewedstrijd. Het team wat zich tot doel heeft gesteld dit jaar kampioen te worden, speelde tegen de dames 1 van het Nieuw-Vennepse VHZ.

01 oktober 2018

Van 6 t/m 14 oktober is het Week van de Scheidsrechter 2018! Ook wij willen deze onmisbare clubmensen dan extra bedanken en in het zonnetje te zetten. Want zonder scheids, geen wedstrijd!

01 oktober 2018

Afgelopen vrijdag stond de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Dit keer tegen Smashing Velsen ’96 D1 in IJmuiden. Het spel was iets minder swingend dan de week ervoor, maar wederom wist Atalante met veel overtuiging en zonder al te veel moeite de volledige vijf punten mee naar Vinkeveen te nemen.

29 september 2018

Eerste teamfoto's zijn gemaakt vrijdagavond in de Boei.

Zie voor nog wat meer foto's van die avond in het fotoalbum.

Naar het nieuwsarchief »