Vinkeveense plassen 2

29 maart 2020

Het is al een tijd stil rondom Dames 4. Het laatste verslag was van de wedstrijd van de 28e februari , de dag van de tweede Corona melding en verjaardag van Joke. Daarom hier een update van het wel en wee van dames 4.

29 februari 2020

Op 28 februari 2020, de dag van de tweede Corona melding en verjaardag van Joke moest het vierde dames team spelen in Beverwijk tegen Jonas. Het was een succesvolle Walvisvaart waarbij de 5 punten meegenomen zijn naar Vinkeveen.

16 februari 2020

Na de topper(t) uit tegen Oradi heeft dames 4 in de drie opvolgende westrijden wederom goede zaken gedaan en dan vooral tegen teams in de bovenste regionen. Kortom lekker bezig!

MC1
16 februari 2020

Op zaterdag 8 februari en vrijdag 16 februari speelde MC1 een wedstrijd. Coach Pim heeft uiteraard weer een verslag van beide wedstrijden gemaakt!

Supporter Peter
26 januari 2020

Aankomst in Amstelveen.
Dit keer zijn we niet allemaal samen gereden vanaf de Boei, dus mondjesmaat kwamen we allemaal binnen.
Tot mijn verbazing zat er al een heel support team klaar in de kantine! Super om zo je wedstrijd te beginnen. Gelukkig waren we ook allemaal op tijd!

Sportkanjer 2019
24 januari 2020

Onze supervrijwilliger is gisteravond in het zonnetje gezet door Wethouder Sport Rein Kroon.
Zij heeft de titel Sportkanjer 2019 ontvangen, nadat zij in september jl. bij haar afscheid van het bestuur op de ALV in het zonnetje is gezet en als Erelid is benoemd.

21 januari 2020

En jawel, dames 4 is ook eindelijk met de tweede helft gestart. Met zijn 10-en (inclusief herintreders en nieuweling) in een mooie topper tegen het eveneens ongeslagen Oradi. Een lekker pot waarbij Atalante de winst heeft meegenomen naar Vinkeveen!

12 januari 2020

Té vroeg voor Atalante Vinketoppers
De jongste volleyballers van V.V. Atalante mochten zaterdag 11 januari 2020 wha weer de wei in.
Het team bestaande uit Hannah, Roos, Lynn, Noa, Eleana en Lisa kwamen wederom uit in de hoogste poule van niveau 2.

28 december 2019

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

Naar het nieuwsarchief »