Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Dames 4Scholentoernooi 2014

Nieuws

Diploma's bij Atalante
27 juni 2021

Door corona heeft volleybal vereniging Atalante lange tijd niet kunnen volleyballen. Zeker de jeugdafdeling zag dit met lede ogen aan. Want vooral voor de jeugd zou het juist goed zijn in deze "coronatijd" om lekker te bewegen. In februari was het toegestaan voor jeugdspelers om buiten te trainen. Een aantal jeugdtrainers hebben de schouders eronder gezet en zijn vanaf 19 februari volleybal vereniging Atalante buiten gaan trainen op de korfbalvelden van de Vinken en onze beachvelden. 


31 december 2020

Laatste update: 6 oktober 2020

Op 28 september zijn de Corona maatregelen weer aangescherpt en enkele hiervan hebben ook invloed op de trainingen en wedstrijden in de Boei. De belangrijkste: 

  • Het horeca-gedeelte van de Boei is gesloten, er zal slechts 1 deur open zijn, zie link hieronder.
  • Tijdens wedstrijden en trainingen zal de tribune ook gesloten zijn (geen publiek)
  • Uitzondering zijn bij jeugdwedstrijden de begeleiders van bezoekende jeugdteams. Echter het verzoek om dit tot een minimum te beperken (max 3 excl. coach)
  • Atalante ouders worden gevraagd hun kind voor de wedstrijd/training alleen af te zetten bij de Boei.
  • Geen ouders in de zaal, de gangen, de kleedkamers of het scheidsrechtershok.
  • Op de bank kunnen maximaal 2 coaches per team plaatsnemen (om spelers zoveel mogelijk ruimte te geven en publiek op de bank te voorkomen)
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen op van de zaaldienst.
  • Hier kun je het dringend advies rond het gebruik van mondkapjes (klik hier) in de sporthal vinden van de Nevobo.


>> Klik hier om te zien welke ingang van de Boei als enige open zal zijn op de wedstrijdavonden <<

Klik hieronder op “Lees meer” voor een compleet overzicht en verdere toelichting van de richtinglijnen zoals die gelden in sporthal De Boei. Deze zijn als vanzelfsprekend gebaseerd op de richtlijnen en voorschriften van de overheid (RIVM).


Pietentraining
06 december 2020

Afgelopen vrijdag stond de Boei te Vinkeveen in het teken van Pietentraining. De mini’s van Atalante moesten tijdens verschillende opdrachten de Pieten helpen en chocoladeletters verzamelen. Deze letters vormden een zin. Ook waren er onderweg nog munten te vinden en bonusletters te verdienen als de joker werd ingezet.


11 oktober 2020

De dames 3 trein gaat gestaagd door. Ook de vierde wedstrijd wordt op 9 oktober gewonnen met 4-0. Wel uitdagend om hiervan een verslag te schrijven, daar de verslaggever zelf er niet bij was. 


05 oktober 2020

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport


04 oktober 2020

Het gaat niet goed met het Corona virus. Nieuwe maatregelen; geen publiek, sportkantines gesloten, beperkt aantal mensen in de zaal en teams moeten wachten op de tribune totdat het veld vrij is. Toch fijn dat we mogen spelen en dan maar creatief de overwinning vieren.


De Biggetjes
28 september 2020

Onze mini's konden na ruim 7 maanden eindelijk weer eens hun technieken showen bij een minidag. Deze eerste minidag van dit seizoen vond plaats in Nieuw-Vennep.


27 september 2020

Eerste uitwedstrijd voor Dames 3. Steekwoorden: IJmuiden, mondkapjes, goede ventilatie, creatief wisselbeleid, lekker gebald, hilarische tafeleren, zen, drum, bittergarnituur en drankje op de overwining. 


20 september 2020

Stukjes zijn niet meer van dames 4, we zijn nu dames 3. En komen nu uit in de 2e klasse. Inmiddels een oefenpot en een echte wedstrijd gespeeld. En het loopt lekker!


08 september 2020

Scheidsrechters t/m 31 oktober 2020 + ook nog even de spelregels.Naar het nieuwsarchief »