groepsfoto
09 juli 2020

Dinsdagavond 7 juli 2020 waren de twee beachvolleybaltoppers Puk Stubbe en Julia Wouters op bezoek voor een clinic aan 27 van onze jeugdleden.

04 juli 2020

Hoewel het vakantie tijd is dames 4 al druk bezig met scouten en teambuilding activiteiten. Hier weer een update van Dames 4.

Puk Stubbe en Julia Wouters
04 juli 2020

Op dinsdag 7 juli a.s. komen deze toppers jullie een onvergetelijke avond bezorgen. Vanaf 19:45 uur geven zij een clinic speciaal voor de jeugdleden van Atalante.

17 mei 2020

Nu kinderen t/m 17 jaar weer met elkaar buiten mogen sporten, biedt ook volleybalvereniging Atalante de mogelijkheid om wanneer je geen lid bent van onze vereniging met onze jeugdleden mee te trainen.

29 maart 2020

Het is al een tijd stil rondom Dames 4. Het laatste verslag was van de wedstrijd van de 28e februari , de dag van de tweede Corona melding en verjaardag van Joke. Daarom hier een update van het wel en wee van dames 4.

29 februari 2020

Op 28 februari 2020, de dag van de tweede Corona melding en verjaardag van Joke moest het vierde dames team spelen in Beverwijk tegen Jonas. Het was een succesvolle Walvisvaart waarbij de 5 punten meegenomen zijn naar Vinkeveen.

16 februari 2020

Na de topper(t) uit tegen Oradi heeft dames 4 in de drie opvolgende westrijden wederom goede zaken gedaan en dan vooral tegen teams in de bovenste regionen. Kortom lekker bezig!

MC1
16 februari 2020

Op zaterdag 8 februari en vrijdag 16 februari speelde MC1 een wedstrijd. Coach Pim heeft uiteraard weer een verslag van beide wedstrijden gemaakt!

Supporter Peter
26 januari 2020

Aankomst in Amstelveen.
Dit keer zijn we niet allemaal samen gereden vanaf de Boei, dus mondjesmaat kwamen we allemaal binnen.
Tot mijn verbazing zat er al een heel support team klaar in de kantine! Super om zo je wedstrijd te beginnen. Gelukkig waren we ook allemaal op tijd!

Sportkanjer 2019
24 januari 2020

Onze supervrijwilliger is gisteravond in het zonnetje gezet door Wethouder Sport Rein Kroon.
Zij heeft de titel Sportkanjer 2019 ontvangen, nadat zij in september jl. bij haar afscheid van het bestuur op de ALV in het zonnetje is gezet en als Erelid is benoemd.

Naar het nieuwsarchief »