Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën


Nieuws

10 juli 2024

Vrijdag 5 en zaterdag 6 vond de, bijzonder natte, 33ste editie van het Assuline Turfstekers Beachtoernooi. De Molmhoek en het terrein van K.V. De Vinken was weer omgetoverd tot beachplaza. Dit jaar uitgebreid met een jeugdtoernooi op de zaterdagochtend.


05 juli 2024

Vrijdag 5 en zaterdag 6 juli toveren we voor de 2de keer De Molmhoek om tot Beachplaza


12 juni 2024

Woensdag 12 juni wordt het De Veensteker Scholentoernooi georganiseerd. Net als vorig jaar wordt het toernooi gespeeld in teams van 2 spelers volgens het King of the Court-principe.


02 juni 2024

Ja en dan eindelijk een verslag(je) over de recreantengroep.
Op 24 mei hadden wij ter afsluiting een fiets/puzzeltocht en een barbecue.


15 april 2024

Afgelopen vrijdag werden de laatste wedstrijden van dit seizoen gespeeld! De jeugdteams hebben in tweede helft van de competitie zeer mooie resultaten behaald (beiden een tweede plaats) en de club mocht twee kampioenen kronen: heren 2 en dames 3 werden kampioen in de tweede klasse.


14 april 2024

Afgelopen zaterdag vond de finaledag van de minicompetitie plaats in Ouderkerk. Atalante Vinkeveen was vertegenwoordigd met drie teams.


05 april 2024

Dames 3 mag zich inmiddels al drie weken kampioen noemen, maar de competitie is nog niet klaar. Nog twee wedstrijden staan er op het programma en ondanks dat het piept en kraakt bij de dames werd er vol goede moed afgereisd naar Hoofddorp.


02 april 2024

Het is weer tijd voor een dames 2 update, en wat voor een! Met maar liefst 2, eigenlijk 3, wedstrijdwinsten op zak kan het team niet wachten om de avonturen te delen!


22 maart 2024

Eigenlijk had deze wedstrijd een week eerder al moeten plaatsvinden; de uitwedstrijd maandagavond tegen Oradi. .. maar het feestje was des te leuker dat dames 3 thuis het kampioensfeestje kon vieren!


16 maart 2024

Afgelopen zaterdag speelden ook de Ministars hun zevende competitiedag van het seizoen. Net als de Skittles was ook dit team gepromoveerd en wel naar de hoogste poule.Naar het nieuwsarchief »