Avital clinic mei 2009

Sportkanjer 2019
24 januari 2020

Onze supervrijwilliger is gisteravond in het zonnetje gezet door Wethouder Sport Rein Kroon.
Zij heeft de titel Sportkanjer 2019 ontvangen, nadat zij in september jl. bij haar afscheid van het bestuur op de ALV in het zonnetje is gezet en als Erelid is benoemd.

21 januari 2020

En jawel, dames 4 is ook eindelijk met de tweede helft gestart. Met zijn 10-en (inclusief herintreders en nieuweling) in een mooie topper tegen het eveneens ongeslagen Oradi. Een lekker pot waarbij Atalante de winst heeft meegenomen naar Vinkeveen!

12 januari 2020

Té vroeg voor Atalante Vinketoppers
De jongste volleyballers van V.V. Atalante mochten zaterdag 11 januari 2020 wha weer de wei in.
Het team bestaande uit Hannah, Roos, Lynn, Noa, Eleana en Lisa kwamen wederom uit in de hoogste poule van niveau 2.

28 december 2019

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

Minidag 14-12-2019
15 december 2019

Vinketoppers wederom met sprongen vooruit
Het jongste team van V.V. Atalante Vinkeveen was ingedeeld met VVO Zonnen, Spaarnestad Donder en VHZ Spike.

09 december 2019

Vrijdag was het gewoon wéér raak! Dames 2 heeft voor de tweede keer dit seizoen een wedstrijd gewonnen!! En na enkele complimentjes over mijn vorige stukje dacht ik; ach, laat ik nog een stukje schrijven.

02 december 2019

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver, Dames 2 heeft voor het eerst dit seizoen een wedstrijd gewonnen! Een goede reden om eens een stukje te schrijven voor op de website.

MC1
01 december 2019

Voorbereiding:
Sommigen waren al lekker vroeg in de hal, maar helaas waren er ook een aantal wat later. Dit mocht de pret niet drukken! Tevens hadden we 2 nieuwe scheidsrechters.

Groep 7 en 8
01 december 2019

Volleybal Vereniging Atalante heeft alweer het zeventiende Scholentoernooi volleybal 2019 georganiseerd. Net als vorig jaar gesponsord door De Veensteker in Vinkeveen.

Naar het nieuwsarchief »