Avital clinic mei 2009

28 december 2018

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

21 februari 2018

Vrijdag 23 februari 18-19 uur
Omdat het de vrijdag voor de vakantie altijd wat terug loopt hebben we er een andere draai aan gegeven, een "Voor de voorjaarsvakantie minitoernooi", waarbij de mini met een aspirant een 2 tegen 2 toernooi speelt
**Let op door griep/blessure golf een aangepast schema!**

18 februari 2018

In de afgelopen week speelde het derde damesteam van V.V Atalante maar liefst drie wedstrijden. Aangezien het team nog steeds in de degradatiezone verkeert en er tegen directe concurrenten gespeeld moet worden, was het zaak alle wedstrijden te winnen.

12 februari 2018

Zaterdag 24-2 willen we met een aantal jeugdleden bij de Jumbo in Vinkeveen onze sport promoten. We gaan voor de "golden voucher"  met veeeel groene en gele ballonnen. Kom boodschappen doen tussen 12 en 14u voor een mieterse spek-boost!!

Girlpower en Volleychamps
11 februari 2018

Komende zaterdag spelen de mini's in Hoofddorp.
Tussen 12 en 16 uur is er nagenoeg elk tijdstip een miniteam aan het ballen! Zie bijgevoegd het schema.

Allemaal veel succes weer!!

11 februari 2018

Noteer alvast !!! Vrijdagavond op de verjaardag van Loes..

04 februari 2018

Afgelopen vrijdag speelde het derde damesteam van Atalante tegen directe concurrent Forza Hoogland D6 uit Amersfoort. Er stond veel op het spel, want Atalante had de kans de rode lantaarn over te dragen aan thuisploeg Forza. Er moest daarvoor een gat van twee punten goed gemaakt worden.

25 januari 2018

MB1 kreeg afgelopen dinsdagavond een leuke verrassing: training van 186-voudig ex-international Agnes Brunninkhuis.

14 januari 2018

Afgelopen vrijdag speelden we in de Boei onze eerste wedstrijd van 2018 en ook meteen de eerste wedstrijd als nieuw dames 2.

08 januari 2018

De Jumbo in Vinkeveen start vanaf 8 januari tot en met 4 maart weer de spaaractie waarbij je onze clubkas kunt spekken!
Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je een unieke code die minimaal 15 cent vertegenwoordigt. Maar dit jaar kan het ook 5, 10, 20, 50 of 100 euro zijn!!! Doen jullie ook weer mee?!

Naar het nieuwsarchief »