28 december 2019

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

02 december 2019

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver, Dames 2 heeft voor het eerst dit seizoen een wedstrijd gewonnen! Een goede reden om eens een stukje te schrijven voor op de website.

01 december 2019

Voorbereiding:
Sommigen waren al lekker vroeg in de hal, maar helaas waren er ook een aantal wat later. Dit mocht de pret niet drukken! Tevens hadden we 2 nieuwe scheidsrechters.

Groep 7 en 8
01 december 2019

Volleybal Vereniging Atalante heeft alweer het zeventiende Scholentoernooi volleybal 2019 georganiseerd. Net als vorig jaar gesponsord door De Veensteker in Vinkeveen.

TimRickBlock
30 november 2019

Vrijdag 29 november moest Heren 2 aantreden tegen directe concurrent Forza Hoogland HS3 (twee punten minder, met 1 wedstrijd minder). Alle reden dus om voor de overwinning te gaan.

20 november 2019

Atalante leden, familie en vrienden hebben weer top geshopt bij het LOODS avondje! 10% van het totale shopbedrag werd overhandigd aan Marjan en Annike. Meiden dank voor het regelen weer! En medewerkers van de LOODS dank je wel voor het gezellige avondje met drankje en hapje.

20 november 2019

Graag nodigen we alle leden van Atalante (en wie mee wil) uit voor de alweer derde shopavond in de Loods in Mijdrecht.

Vinketoppers
17 november 2019

Onze mini's hebben afgelopen zaterdag weer een minidag gespeeld. Deze keer in de Nieuwe Bankrashal in Amstelveen.

Ze zijn met een prachtige tweede plek en twee keer een vierde plek naar huis gegaan.

17 november 2019

Afgelopen vrijdag 15 november heeft MC1 van volleybalvereniging Atalante de tweede wedstrijd gespeeld tegen Scarabee MC1. Helaas zouden we maar met zijn 5en aanwezig zijn, maar gelukkig heb ik nog 2 mini’s bereid gevonden om met ons mee te doen! Hulde aan Froukje en Fleur!

16 november 2019

Na een weinig inspirerende vrijdagavond, stond er woensdag een interessante partij op het programma. Ditmaal het andere team van Spaarnestad welke bovenin mee draait. Het werd een partij met veel creatieve opstellingen, een zwart shirt en het eerste setverlies.

Naar het nieuwsarchief »