MC1 Kampioen

Avital clinic mei 2009

28 december 2018

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

22 april 2018

Na een klinkende 3-1 overwinning in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en het veiligstellen van de tweede klasse plek, stond afgelopen vrijdag de laatste wedstrijd op het programma. Vrijdag moest er in de snikhete Prima Donna Kaas Arena gestreden worden tegen de nummer 2 van de competitie.

20 april 2018

Met 4-0 moesten de mannen van Heren 3 winnen om in de allerlaatste partij kampioen te worden. De Vinkeveners kenden slechts 2 verliespartijen dit seizoen en dat was tegen de nummer 2, Smash H1 uit Hoofddorp en tegen de tegenpartij van vanavond, Veenland H1 (4e) uit Wilnis.

17 april 2018

Een overtuigende winnaar!!

Volleytoppers
15 april 2018

De minivolleybal competitie is zaterdag 14 april in Kudelstaart afgesloten. Er wordt door het jaar heen gestreden, waarbij je steeds kan promoveren en degraderen. Dit is mogelijk tot en met maart. Dan ga je in die poule trijden om een van de fel begeerde bekers. En het mooie is .. er zijn er ook 2 in Vinkeveen beland!!

08 april 2018

Het is al eerder gemeld, maar na de winterstop heeft het derde damesteam van Atalante Vinkeveen zich helemaal hervonden. Door een goed en nuttig trainingskamp stonden de neuzen allemaal weer de juiste kant op, de trainers en coach wisten de juiste snaren te raken en dan kan het zomaar gebeuren dat Atalante het degradatiespook weet te verslaan.

08 april 2018

In het overzicht vind je de scheidsrechters voor de laatste wedstrijden.

TurfstekersFlyer2018
04 april 2018

Aanmelding voor het enige echte Assuline Turfstekerstoernooi is geopend!!! Editie 30 staat gepland op zondag 3 juni van 10:00u tot ca 16:30u op de korfbalvelden van onze vriendelijke vrienden van De Vinken.

11 maart 2018

Afgelopen vrijdag mocht het derde team van Atalante aantreden in Loosdrecht tegen het plaatselijke Lovoc D2. Ook al stond Lovoc veel hoger dan Atalante (plaats 5 om 10) was het toch zaak dat de Vinkeveense equipe veel punten pakte. De strijd tegen degradatie is immers nog niet gestreden. Atalante pakte geheel tegen de prognose in de volle vijf punten.

11 maart 2018

Het leuke van onze regio is dat er een Beachhal in zit en onze minicompetitie ook een zaterdag uitwijkt naar deze hal. Afgelopen zaterdag heeft de mini's van Atalante daar hun competitie dag afgewerkt en zeker niet onverdienstelijk.

Naar het nieuwsarchief »