Scholentoernooi 2014

31 december 2021

Laatste update: 17 november

Op 13 november zijn de Corona maatregelen weer aangescherpt en enkele hiervan hebben ook invloed op de trainingen en wedstrijden in de Boei.
Wij vragen jullie bij voorbaat begrip en medewerking

• Wij zullen actief controleren op QR codes voor iedereen boven de 18 jaar. Zorg dus voor een opgeladen telefoon met de QR-app of voor een uitgeprinte QR-code. Zonder geldig, groen, QR-vinkje kunnen we je geen toegang verlenen tot de Boei.
  • Het horeca-gedeelte van de Boei is gesloten, er zal slechts 1 deur van het sporthal open zijn, zie link hieronder.
  • Tijdens wedstrijden en trainingen zal de tribune ook gesloten zijn (geen publiek)
  • Alleen teams die staan te wachten tot hun wedstrijd begint, kunnen plaats nemen op het tribune tot ze naar beneden geroepen worden door de scheidsrechter. Maar hou dit zo kort mogelijk, zodat dit niet gezien kan worden als publiek voor de vorige wedstrijd.
  • Bij jeugdwedstrijden kunnen de begeleiders van bezoekende jeugdteams plaatsnemen op de extra bank langs het veld. Echter het verzoek om dit tot een minimum te beperken (max 2 excl. coach)
  • Atalante ouders worden gevraagd hun kind voor de wedstrijd/training alleen af te zetten en op te halen bij de Boei, zie link hieronder bij welke in/uitgang.
  • Geen ouders in de zaal, de gangen, de kleedkamers of het scheidsrechtershok.
  • Verlaat na het douchen/omkleden z.s.m. de Boei.
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen op van de zaaldienst.
  • U kunt gebruik maken van het toilet in de kleedkamers.

>> Klik hier om te zien welke ingang van de Boei als enige open zal zijn op de wedstrijdavonden <<

Verder geleden natuurlijk de regels zoals gesteld door het RIVM.

Ricardo 50
15 november 2021

Na de solide start in de eerste drie wedstrijden was het voor Loyals Atalante Heren 1 van belang om deze lijn door te trekken.

Vinketoppers (achter) en Ministars (voor)
14 november 2021

Zaterdag 13 november stond de tweede minidag van dit seizoen op het programma. Gelukkig gingen de nieuw aangekondigde maatregelen pas om 18:00 uur in, dus mocht er nog publiek aanwezig zijn in de Nieuwe Bankrashal.

31 oktober 2021

Na de vrij eenvoudige winst afgelopen week in Ijmuiden stond de 29e oktober een pittigere tegenstander in de ring bij Atalante 3; SAS 1 uit buurtgemeente Uithoorn. Voor wat de ranking na een paar wedstrijden zegt; ze stonden nagenoeg gelijk met de Vinkeveense dames.

20 oktober 2021

De wedstrijd was verschoven op verzoek van de tegenstander. En zo tof zijn wij dan wel weer om hier aan mee te werken! In plaats van vrijdagavond de 15e naar IJmuiden te tuffen was het nu de dinsdag geworden.

De Veen- en Vinketoppers
09 oktober 2021

Zaterdag 9 oktober vond de tweede toernooidag plaats voor de allerjongsten van Atalante. Na een team op de eerste dag trad Atalante dit keer aan met twee teams. Team Vinketoppers: Hannah, Eleana, Maud, Noa, Roos en Team Veentoppers: Demy, Isabella, Lynn en Rikki.

03 oktober 2021

Vinkeveen – Na een jaar niet volleyballen wegens bekende redenen was het weer de beurt aan de lange mannen uit Vinkeveen om het seizoen te openen. Het seizoen 2021-2022 startte met een uitwedstrijd in Haarlem.

26 september 2021

Dé Week van de Scheidsrechter is dit jaar van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober. Hoe ga jij de onmisbare scheidsrechters bedanken? Deel je actie en maak kans op kaarten voor het WK Dames Volleybal 2022 voor je hele team en je scheidsrechter!

22 augustus 2021

Net voor de start van het volleybal seizoen is al vele jaren het Wilnis Beachvolleybal tijdens de feestweek aldaar. Vorig jaar helaas niet doorgegaan, maar dit jaar wel! Veel Atalante leden lekker zien ballen. Mooie warming up voor het seizoen; het gaat weer beginnen!!

Diploma's bij Atalante
27 juni 2021

Door corona heeft volleybal vereniging Atalante lange tijd niet kunnen volleyballen. Zeker de jeugdafdeling zag dit met lede ogen aan. Want vooral voor de jeugd zou het juist goed zijn in deze "coronatijd" om lekker te bewegen. In februari was het toegestaan voor jeugdspelers om buiten te trainen. Een aantal jeugdtrainers hebben de schouders eronder gezet en zijn vanaf 19 februari volleybal vereniging Atalante buiten gaan trainen op de korfbalvelden van de Vinken en onze beachvelden.

Naar het nieuwsarchief »