28 januari 2023

Na maanden van wachten en overwinningen was het afgelopen vrijdag eindelijk zo ver. Atalante dames 3 pakte, dankzij een 4-0 overwinning op Move D6, de koppositie in de tweede klasse. Een geweldige prestatie, want dames 3 doet alleen aan lusten en niet aan lasten, wat inhoudt dat het team niet traint, maar alleen wedstrijden speelt. Het team bewijst week in week uit dat teamgevoel en ervaring belangrijke componenten zijn voor een overwinning.

Atalante niveau 6
15 januari 2023

Het aantal competitiespelende leden stijgt bij Volleybal Vereniging Atalante. Om de teams niet te groot te maken is ervoor gekozen de teams te splitsen. Het geeft nu wel iets krappere teams, maar wel meer speelminuten voor de teamleden. En veel spelen is leuk en leerzaam! Afgelopen zaterdag 14 januari was Atalante met 6! teams aanwezig op de competitiedag in Hoofddorp.

13 januari 2023

Naast gezellig ballen bespreken de dames diverse topics naast de wedstrijden. Afgelopen wedstrijdavond ging het om de betekenis van het gezegde en waar het vandaan komt. De betekenis is bekend: weten hoe de zaken in elkaar zitten. En dat wist coach Hettie; ‘Als we winnen staan we boven aan’.

31 december 2022

Afgelopen vrijdag stond het bekende Tussen Kerst en Nieuwjaar Toernooi, oftewel TKNT, op het programma bij Atalante Vinkeveen. Na een break van een paar jaar, door corona, kon het toernooi eindelijk weer georganiseerd worden en het was duidelijk dat de (oud-)leden het toernooi enorm gemist hadden.

30 december 2022

Na 2 jaar is het dan eindelijk zover: op vrijdag 30 december vindt het toernooi eindelijk weer plaats! Inschrijven kan tot 28 december via het inschrijfformulier.

JC1 KAMPIOEN eerste helft
19 december 2022

De eerste KAMPIOEN van dit seizoen!! JC1!

Strooigoed in een of andere hoek
18 december 2022

De decembermaand heeft de nodige punten voor het derde damesteam opgeleverd waarmee zij zich steeds verder richting de toppositie manoeuvreren in de tweede klasse.

07 december 2022

Razendsnel glasvezel internet in Vinkeveen (wijken Westerheul en Zuiderwaard) is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 7 december 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten.

25 november 2022

Op Black Friday stond de uitwedstrijd tegen Smashing Velsen D2 op het programma. Een vroege wedstrijd om half 8, en ook nog in IJmuiden. Ook al was men niet bezig met de laatste (goed)koopjes, het was haasten door de strakke reistijd. Pre was wel dat tegelijkertijd Nederland-Ecuador op de buis was, dus veel mensen voor TV in plaats van op de weg.

Atalante Ministars
12 november 2022

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas aan in Nederland. Een belangrijke gebeurtenis, maar misschien nog net iets belangrijker was de minidag van onze jongste volleyballertjes in Amstelveen. Vier Atalante teams met in totaal 25 kinderen kleurden de Nieuwe Bankras geel/groen.

Naar het nieuwsarchief »