28 december 2018

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

08 december 2018

Bijgevoegd het schema voor de minidag in Ouderkerk op 8 december.

Veel succes!

04 december 2018

Op vrijdag 28 december is het weer zo ver

01 december 2018

Afgelopen vrijdag is MA1 met nog twee wedstrijden te gaan periodekampioen geworden. Een week eerder dan verwacht, doordat de andere kanshebber vrijdag met 1-3 had verloren! Mooi gedaan meiden, op naar de hoofdklasse!

28 november 2018

Op 28 november was het de beurt aan de groepen 5 en 6. Deze middag hebben zo'n 50 kinderen van de St Jozef, Pijlstaart, De Schakel en Willespoort gestreden om de prijzen. Hierbij weer de uitslagen.

24 november 2018

Ongeveer 80 kinderen van groep 3/4, 7 en 8 hebben mee gedaan aan het Veensteker scholentoernooi deel 1.  En het was een mooie middag. Heuse rally's bij groep 7 en 8 en puike vang en gooiballen bij niveau 3/4!!

10 november 2018

Komende minidag vindt zaterdag plaats in de Nieuwe Bankras in Amstelveen. De hoogste twee team zitten bij elkaar in de poule deze keer!! Spannend. Maak er een leuke en gezellige strijd van!Team 3 dit keer met nieuwe speler Finn.
Allemaal veel succes.

03 november 2018

Het is weer zover. Marjan en Annike hebben een shoppingavond bij De Loods in Mijdrecht geregeld.
Woensdag 28 november a.s. ben je vanaf 19.30u welkom om lekker te shoppen en daarmee geld te verdienen voor de vereniging!

21 oktober 2018

We sluiten de lessen op school af met een toernooi op de woensdagmiddagen 21 en 28 november. Met trots kunnen we melden dat we een sponsor hebben. Dus heet nu: Het VEENSTEKER Scholentoernooi!  Ook op deze dagen weer veel vrijwilligers nodig! Meld je aan!

21 oktober 2018

In de periode vanaf 1-11 t/m 19-11 gaan we de jaarlijkse volleyballessen organiseren op de drie Vinkeveense basisscholen en nieuw dit keer ook de Willespoort in Wilnis.
Externe trainer Hans Ritmeester en eigen jeugd trainers Pim en Inge gaan de kinderen de kneepjes bijleren. Kan je helpen? Meld je aan: jeugd@vv-atalante.nl

Naar het nieuwsarchief »