Avital clinic mei 2009

28 december 2019

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

Vinketoppers
14 oktober 2019

Zaterdag speelden de mini’s van Atalante in de Kennemersporthal in Haarlem hun tweede minidag. Weer een leuke dag met progressie.

MC1
13 oktober 2019

In de eerste set werd er zeer enthousiast gespeeld. En ook goed. Mooie ballen en toch ook soms erg sterk in de service. Deze set hebben we binnen gehaald met 18-25.

Recreanten
11 oktober 2019

Al vele jaren doen de recreanten mee aan het jaarlijkse 5 Bogen Toernooi in Baambrugge, maar afgelopen vrijdag hebben ze hebben ze dan voor het eerst het toernooi gewonnen!

06 oktober 2019

In de Kennemer Sporthal, IJsbaanlaan 4a, 2024 AV Haarlem

MC1
06 oktober 2019

De eerste uitwedstrijd van het jaar is inmiddels gespeeld. Dit keer mochten we naar Ter Aar, Scarabee MC1. Door 2 afmeldingen waren we vandaag maar met 6 spelers. Natuurlijk niet erg aangezien iedereen dan lekker 4 sets kan spelen. We hebben met Jack, Isabella, Durmana, Renske, Carlijn en Lynne hard gevochten, maar helaas mocht het niet baten. Met 4-0 was Scarabee te sterk voor Atalante.

05 oktober 2019

Het nieuwe dames 4 is nog steeds goed op weg. 4 oktober trof het clubgenoot Atalante dames 3. Na een sterke start van het 3e team was het toch Atalante 4 die de winst naar zich toe trok en daarmee zijn koppositie versterkte.

05 oktober 2019

Let op vanaf 5 oktober is het de week van de Scheidsrechter! Zet ze even in het zonnetje! Is allemaal vrijwilligerswerk. Zie hier onze scheids Jan Ruizendaal die al op 4 oktober door dames 3 en dames 4 in het zonnetje is gezet.

RaboClubSupport
03 oktober 2019

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan hier!

28 september 2019

Het nieuwe dames 4, met de 12 oud-leden en jofele toernooispelers, zet de overwinningslijn door. Zij speelden op 27 september thuis de tweede wedstrijd tegen VV Jonas uit Beverwijk en wisten ook hier weer de overtuigende lijn, 4-0 winst, te boeken.

Naar het nieuwsarchief »