Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Vinkeveense plassen 2http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Nieuws

Tiktok
03 februari 2024

Deze competitiedag is toch vaak wel de dag waar de jongste jeugd van Atalante naar uit kijkt. Een keer in het seizoen doet de minicompetitie ook the Beach in Aalsmeer aan. En 3 februari was het zover.

 


02 februari 2024

Vrijdag 2 februari was het zesde team van VC De Where (een samenvoeging van Bevok uit Beemster en ViP uit Purmerend), die een achtste plaats inneemt, de opponent van koploper dames 3.


25 januari 2024

Dames 3 speelde 25 januari tegen het team dat tweede stond in de ranking; AMVJ-Martinus D2. Een tegenstander die de week ervoor nog van het tweede dames team in Vinkeveen wist te winnen. Het was duidelijk dat het een pittige wedstrijd beloofde te worden tegen een altijd wel leuke tegenstander.


19 januari 2024

Vrijdag 19 januari stond voor Atalante dames 3 thuis het team SAS D3 op het programma. Zij staan op de 11e plek, dus zou een eenvoudige winstpartij moeten worden. 


Skittles
13 januari 2024

Afgelopen zaterdag speelden de drie miniteams van Atalante hun vijfde minidag van dit seizoen. Ditmaal waren de teams te gast bij VCH in Hoofddorp. Atalante Skittles mocht het toernooi openen, terwijl Atalante Tiktok en Atalante Ministars later op de dag aan de beurt waren.


12 januari 2024

Na bijna een maand stilstand met feestmaaltijden en oliebollen was er eindelijk weer een wedstrijd voor het derde damesteam. Deze keer duidelijk even inkomen, wellicht door het vele voedsel, maar het team mist eigenijk na zo’n lange periode, als alleen spelend team, soms ook wel een training...


#ai-generatedpictur
12 januari 2024

Jaja, daar gingen we weer! Dames 2 mocht zich opmaken voor een legendarische uitwedstrijd. Deze keer gelukkig niet zover van huis, want we mochten in Uithoorn komen opdraven.


01 januari 2024

Vrijdag 29 december 2023 vond het Tussen Kerst-en Nieuwjaartoernooi plaats. 123 Enthousiastelingen hadden zich aangemeld en deze waren verdeeld over 18 teams met bijzondere namen. 


29 december 2023

Tot mijn schrik zag ik dat Regi zijn kerst dorp al staat, dus maar snel even een officiële uitnodiging eruit gooien, vrijdag 29 december is het weer zo ver het jaarlijkse “Tussen Kerst en Nieuwjaar Toernooi”


23 december 2023

Vrijdag 22 december was de laatste minitraining van 2023. De trainers hadden er een kersttint aangegeven middels een kersttoernooi. Naast de mini’s deden ook een aantal aspiranten en de trainers mee voor wat meer rally’s en dat lukte zeker!Naar het nieuwsarchief »