MC1 Kampioen

Scholentoernooi 2014

We gaan weer van start!
31 december 2021

Het volleybalseizoen gaat na lange tijd weer van start en dat betekent dat we ook weer terecht kunnen in onze sporthal de Boei voor trainingen en wedstrijden.

V.w.b. alle maatregelen rond Corona kunnen we kort zijn: de kleedkamers zijn weer open, er kan gedoucht worden en ook is publiek weer welkom op de tribune. Houdt echter zoveel mogelijk 1,5 meter afstand volgens de richtinglijnen voor de sport en de overige basisregels.

Verder is de horecagelegenheid van de Boei ook weer open voor een hapje en een drankje. Hier gelden de richtinglijnen zoals die er zijn voor de horeca.

26 september 2021

Dé Week van de Scheidsrechter is dit jaar van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober. Hoe ga jij de onmisbare scheidsrechters bedanken? Deel je actie en maak kans op kaarten voor het WK Dames Volleybal 2022 voor je hele team en je scheidsrechter!

22 augustus 2021

Net voor de start van het volleybal seizoen is al vele jaren het Wilnis Beachvolleybal tijdens de feestweek aldaar. Vorig jaar helaas niet doorgegaan, maar dit jaar wel! Veel Atalante leden lekker zien ballen. Mooie warming up voor het seizoen; het gaat weer beginnen!!

Diploma's bij Atalante
27 juni 2021

Door corona heeft volleybal vereniging Atalante lange tijd niet kunnen volleyballen. Zeker de jeugdafdeling zag dit met lede ogen aan. Want vooral voor de jeugd zou het juist goed zijn in deze "coronatijd" om lekker te bewegen. In februari was het toegestaan voor jeugdspelers om buiten te trainen. Een aantal jeugdtrainers hebben de schouders eronder gezet en zijn vanaf 19 februari volleybal vereniging Atalante buiten gaan trainen op de korfbalvelden van de Vinken en onze beachvelden.

Pietentraining
06 december 2020

Afgelopen vrijdag stond de Boei te Vinkeveen in het teken van Pietentraining. De mini’s van Atalante moesten tijdens verschillende opdrachten de Pieten helpen en chocoladeletters verzamelen. Deze letters vormden een zin. Ook waren er onderweg nog munten te vinden en bonusletters te verdienen als de joker werd ingezet.

11 oktober 2020

De dames 3 trein gaat gestaagd door. Ook de vierde wedstrijd wordt op 9 oktober gewonnen met 4-0. Wel uitdagend om hiervan een verslag te schrijven, daar de verslaggever zelf er niet bij was.

05 oktober 2020

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

04 oktober 2020

Het gaat niet goed met het Corona virus. Nieuwe maatregelen; geen publiek, sportkantines gesloten, beperkt aantal mensen in de zaal en teams moeten wachten op de tribune totdat het veld vrij is. Toch fijn dat we mogen spelen en dan maar creatief de overwinning vieren.

De Biggetjes
28 september 2020

Onze mini's konden na ruim 7 maanden eindelijk weer eens hun technieken showen bij een minidag. Deze eerste minidag van dit seizoen vond plaats in Nieuw-Vennep.

27 september 2020

Eerste uitwedstrijd voor Dames 3. Steekwoorden: IJmuiden, mondkapjes, goede ventilatie, creatief wisselbeleid, lekker gebald, hilarische tafeleren, zen, drum, bittergarnituur en drankje op de overwining.

Naar het nieuwsarchief »