Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybalNieuws

15 september 2023

Dinsdagavond bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid Wim Aarsman is overleden. Wim was ziek en kon de strijd niet winnen.


09 juli 2023

Het begon allemaal met twee enthousiaste bestuursleden van V.V. Atalante Vinkeveen. Regi Pothuizen en Rick de Groot hadden samen een grote wens: een tof beachtoernooi opzetten in Vinkeveen. 


08 juli 2023

De voorbereidingen zijn in volle gang, het zand is gestort en het mooie weer besteld. Kortom, alle ingrediënten zijn er voor een heel mooi volleybalweekend.


07 juli 2023

7&8 juli is het weer zo ver; het Turfstekers toernooi. Het feit dat er 2 data staan verraad het al een beetje, we hebben het format overhoop gegooid.


23 april 2023

Voor het derde damesteam van Atalante was het een leuke, mooie en gezellige competitie met een spannende apotheose. Helaas net geen kampioen, maar wat ontzettend tof dat er zoveel mensen op de tribune zaten en dat voor het derde damesteam. Een lekker Atalante avondje!


Finaledag voor de miniteams van Atalante
16 april 2023

De minicompetitie in rayon Haarlem is opgedeeld in 4 niveaus (2-3-4-6), welke zijn onderverdeeld in allemaal pouletjes. Vanaf september vinden de maandelijkse minidagen plaats, waarbij de bovenste teams in de poules promoveren en de onderste degraderen. Na de laatste minidag in maart worden de uiteindelijke poules vastgesteld waarin wordt gestreden om de poulebekers! Super spannend en uitdagend.


25 maart 2023

Veel publiek was aanwezig, helaas niet voor ons, maar voor de wedstrijd op een veld verder: een fanatieke dames promotieklasse-strijd tussen Compaen en VV Amsterdam. Het was ook een ongewoon tijdstip, 20.00 uur zaterdagavond. Dit was duidelijk voor Compaen hun zaterdagavond, bij binnenkomst in sportcentrum De Koog kwam de gezellige muziek uit de kantine ons tegemoet. Vanwege blessures van Nancy en Natalie en afmeldingen van Annemarie en Carin deden Malou en Daan mee.


23 maart 2023

Op woensdag 22 maart kon eindelijk het De Veensteker scholentoernooi volleybal weer georganiseerd worden en werd om de titels gestreden in de Boei in Vinkeveen.


De Veensteker Scholentoernooi - Schoolvolleybal meets King of the Court
20 maart 2023

Aan alle ouders/verzorgers van de deelnemende kids is een brief verstuurd.
We delen de brief ook graag hier!

Ook de spelregels en het wedstrijdschema zijn hier te bekijken.


17 maart 2023

Na een erg rustige maand februari door de voorjaarsvakantie en door wedstrijden die op verzoek van de tegenstander werden uitgesteld mochten de dames op 10 maart eindelijk weer aan de bak voor het laatste stuk van de competitie. Maar tegenstander VC De Where 4 meldde helaas af vanwege de sneeuwbuien, dit betekende alweer een uitgestelde wedstrijd.. Ook Atalante 2 had zich afgemeld en aanvoerdster Nancy schakelde snel met de TC: een mooie kans om de uitgestelde wedstrijd Atalante 2 – Atalante 3 in te halen, fijn dat er gespeeld kon worden!Naar het nieuwsarchief »