MC1
28 september 2019

Vrijdag speelde het MC team van Atalante de tweede wedstrijd. Het team bestaat uit ex minileden (Lynne, Rinske, Renske, Carlijn en Tisa), twee nieuwe spelers (Durmana en Isabella) en een herintreder/ex mini (Jack). Het is altijd weer even een stap naar groot veld, maar ze doen het al leuk!

Deze week even zonder vaste coach/trainer Pim, die genoot van een welverdiende korte vakantie, hiervoor viel coach Anouk in. Vorige wedstrijd had het team zich super terug gevochten in de wedstrijd, door tegen Limes na een 0-2 achterstand nog een 2-2 gelijk stand eruit te slepen. Heel even leek het dezelfde kant op te gaan..

Eerste set Renske (net terug van kamp) even aan de kant. Het begin verliep aardig goed gelijk op, soms ook nog wat in 3-en , o.a set up van Rinske en smash van Durmana. Tegenstander liep wat meer uit doordat ze met regelmaat in het “middengat” serveerden/speelden. Dus dan toch maar even geswitcht van “halve maan”naar de W opstelling . Daarna liep het weer beter, vooral veel mooie passes in dat midden door Jack. Helaas niet meer de achterstand ingelopen.

Tweede set Renske erin voor Durmana, die in het team weer helemaal wakker werd en ook het team oppepte. De teams waren aan elkaar gewaagd, leuk spel om te zien. Misschien als alle services goed waren gelukt hadden we m binnengehaald; 22-25.

Derde set Durmana weer terug op haar plek. Nu was het team echt warm gespeeld. Met de sterke services van Jack, Lynne en Carlijn en het solide spel van Tisa, Durmana en Renske nam Atalante vanaf het begin al ruim afstand van Woerden. Tegenstander kwam nog wel weer wat terug, maar alsnog super gewonnen met 25-19.

Doel was weer net als in de eerste wedstrijd er weer een gelijke stand uit te halen. In de laatste set werd nog wel goed gestreden, maar dit keer was het toch net weer Woerden die de winst binnen haalde. Een leuke partij tussen aan elkaar gelijkwaardige tegenstanders!