Week van de Scheidsrechter
26 september 2021

Scheids, jij maakt onze sport mogelijk!

Dé Week van de Scheidsrechter is dit jaar van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober. Hoe ga jij de onmisbare scheidsrechters bedanken? Deel je actie en maak kans op kaarten voor het WK Dames Volleybal 2022 voor je hele team en je scheidsrechter!

Scheidsrechters, je hebt ze in alle vormen en maten, in alle leeftijden en van ieder niveau. De één fluit meer dan de ander of op divisieniveau en de ander leidt wedstrijden in de lagere klassen in goede banen. Waar ze ook fluiten, scheidsrechters zijn 100% onmisbaar binnen de sport. Tijd om ze te vertellen hoeveel we ze hebben gemist de afgelopen periode en wat ze voor ons betekenen! Zij maken volleybal mogelijk.

De Week van de Scheidsrechter 2021 is een landelijke, sportbrede actieweek die loopt van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober. Ieder jaar doen er steeds meer verenigingen aan de actieweek mee. Zij roepen hun teams en spelers op om hun scheids op een leuke manier te bedanken. Meer informatie over de actieweek en ideeën hoe deze in te vullen, vind je op nevobo.nl/scheidsbedankt.

Oproep: bedank je scheids!
Dus verzamel al je teamgenoten, bedenk een leuke actie en verras daarmee jullie scheidsrechters tijdens de actieweek. Hieronder ter inspiratie een aantal ideeën:

• Versier de stoel van de scheidsrechter
  • Trakteer de scheidsrechter na de wedstrijd
  • Bak een taart voor de scheidsrechter
  • Neem de scheidsrechter mee uit eten
  • Rol een rode loper uit richting de bok
  • Geef een gesigneerd shirt
  • Versier de entree van de sporthal, speciaal voor de scheids
  • Schrijf een brief waarin je aangeeft hoe erg de scheids werd gemist
  • Ontwikkel een neptattoo met #Volleyscheids en draag deze met trots tijdens de wedstrijd
  • Maak een speciaal lied voor de scheids en zing het in de kantine achteraf

… Wat je ook doet, zorg ervoor dat de scheids zich tijdens de Week van de Scheids ontzettend bijzonder voelt!

Deel je actie en maak kans op kaarten voor het WK Dames 2022
Vergeet niet jullie ludieke actie vast te leggen en te delen met de hashtag #Scheidsbedankt en #Volleyscheids, want alleen zo maak je kans op kaarten voor het WK Dames Volleybal 2022 voor je hele team én jouw scheidsrechter!

De Nevobo maakt de winnaar na de actieweek bekend.

Heel veel plezier!

Bron: Nevobo