Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


MC1, 2021-2022D3 aan kop!
21 november 2010


Vorige week speelden de dames van 3 een van hun mooiste wedstrijden tegen FHC in Spaarnestad. Er waren mooie rally’s er werd hard gewerkt, de inzet was fanatiek. Afgelopen vrijdag troffen de Creavorm dames het team van Veenland, dat was heel andere koek. Het ging allemaal veel te makkelijk, het team van Veenland staat onderaan en is naar verluid aan het bouwen aan een nieuwe formatie. Setstanden 25-5, 25-10, 25-10 en 25-3 waren volgens opdracht allemaal onder of op de 10, en vooral te danken aan de scherpe servicebeurten van Denise die de bal steeds diep net vóór de achterlijn wist te plaatsen. Opdracht verder was ook om zo foutloos mogelijk te spelen, dat lukte voor het grootste deel wel, er is zeker een mooie stijgende lijn te zien.  
  
Voor even staan de dames aan kop, maar Martinus D2 heeft twee wedstrijden minder gespeeld en zal waarschijnlijk weer met één punt voorbij komen. Begin deze week wisten de dames van 5 wél een puntje van hen af te snoepen. Met een formatie van 11 personen is de Amstelveense missie duidelijk... En dat mag ook wel voor een dames 2 van zo’n grote club.

Vrijdag 10 december spelen de Creavorm dames tegen dames 5, komt dat zien!!! Daarna op maandag 10 januari is het de beurt aan de echte koploper Martinus...

Bron: miNaar het overzicht

Volg Atalante Vinkeveen
© Atalante Vinkeveen 2022