Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Dames 2MC1 Kampioen

Verslagen
03 oktober 2018

Op vrijdag 28 september was het dan zover; het kersverse dames 1 van Atalante mocht in de Boei aantreden voor haar eerste competitiewedstrijd. Het team wat zich tot doel heeft gesteld dit jaar kampioen te worden, speelde tegen de dames 1 van het Nieuw-Vennepse VHZ.


01 oktober 2018

Afgelopen vrijdag stond de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. Dit keer tegen Smashing Velsen ’96 D1 in IJmuiden. Het spel was iets minder swingend dan de week ervoor, maar wederom wist Atalante met veel overtuiging en zonder al te veel moeite de volledige vijf punten mee naar Vinkeveen te nemen.


23 september 2018

Afgelopen vrijdag speelde het totaal vernieuwde tweede damesteam van Volleybalvereniging Atalante uit Vinkeveen haar eerste wedstrijd van het seizoen 2018-19.
Het team stond in het Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan tegenover Zaanstad D6, een promovendus uit de derde klasse. De Vinkeveense equipe boekte een praktisch foutloze 0-4 overwinning.


23 september 2018

De mini's zijn van start gegaan met een grote uitdaging. Nog maar amper kunnen trainen en we gaan voor het hoogste niveau! Het minivolleybal zonder vangbal! En ze hebben het echt goed gedaan!


03 juni 2018

 Geslaagd Jubileum voor Assuline Turfsteker toernooi

Fotoalbum Atalante


Heren 1 wint PD
30 april 2018

Atalante heren 1 speelt ook volgend jaar in de promotieklasse. In de nacompetitie werd DOS uit Schoonhoven met 3-0 verslagen. Het was een 'close call' voor de Vinkeveense heren, maar het zat in de slotfase van de competitie nu eindelijk een keer mee.


MB1 KAMPIOEN!
25 april 2018

Op dinsdagavond 24 april kwam er een succesvol einde aan toch wel een loodzwaar volleybaljaar. Want ga er maar aan staan. Het speelveld werd door de overgang van de C naar de B jeugd zo maar 2 meter langer.


22 april 2018

Na een klinkende 3-1 overwinning in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen en het veiligstellen van de tweede klasse plek, stond afgelopen vrijdag de laatste wedstrijd op het programma. Vrijdag moest er in de snikhete Prima Donna Kaas Arena gestreden worden tegen de nummer 2 van de competitie.


20 april 2018

Met 4-0 moesten de mannen van Heren 3 winnen om in de allerlaatste partij kampioen te worden. De Vinkeveners kenden slechts 2 verliespartijen dit seizoen en dat was tegen de nummer 2, Smash H1 uit Hoofddorp en tegen de tegenpartij van vanavond, Veenland H1 (4e) uit Wilnis.


Volleytoppers
15 april 2018

De minivolleybal competitie is zaterdag 14 april in Kudelstaart afgesloten. Er wordt door het jaar heen gestreden, waarbij je steeds kan promoveren en degraderen. Dit is mogelijk tot en met maart. Dan ga je in die poule trijden om een van de fel begeerde bekers. En het mooie is .. er zijn er ook 2 in Vinkeveen beland!!