Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Verslagen
09 juli 2023

Het begon allemaal met twee enthousiaste bestuursleden van V.V. Atalante Vinkeveen. Regi Pothuizen en Rick de Groot hadden samen een grote wens: een tof beachtoernooi opzetten in Vinkeveen. 


23 april 2023

Voor het derde damesteam van Atalante was het een leuke, mooie en gezellige competitie met een spannende apotheose. Helaas net geen kampioen, maar wat ontzettend tof dat er zoveel mensen op de tribune zaten en dat voor het derde damesteam. Een lekker Atalante avondje!


Finaledag voor de miniteams van Atalante
16 april 2023

De minicompetitie in rayon Haarlem is opgedeeld in 4 niveaus (2-3-4-6), welke zijn onderverdeeld in allemaal pouletjes. Vanaf september vinden de maandelijkse minidagen plaats, waarbij de bovenste teams in de poules promoveren en de onderste degraderen. Na de laatste minidag in maart worden de uiteindelijke poules vastgesteld waarin wordt gestreden om de poulebekers! Super spannend en uitdagend.


25 maart 2023

Veel publiek was aanwezig, helaas niet voor ons, maar voor de wedstrijd op een veld verder: een fanatieke dames promotieklasse-strijd tussen Compaen en VV Amsterdam. Het was ook een ongewoon tijdstip, 20.00 uur zaterdagavond. Dit was duidelijk voor Compaen hun zaterdagavond, bij binnenkomst in sportcentrum De Koog kwam de gezellige muziek uit de kantine ons tegemoet. Vanwege blessures van Nancy en Natalie en afmeldingen van Annemarie en Carin deden Malou en Daan mee.


23 maart 2023

Op woensdag 22 maart kon eindelijk het De Veensteker scholentoernooi volleybal weer georganiseerd worden en werd om de titels gestreden in de Boei in Vinkeveen.


17 maart 2023

Na een erg rustige maand februari door de voorjaarsvakantie en door wedstrijden die op verzoek van de tegenstander werden uitgesteld mochten de dames op 10 maart eindelijk weer aan de bak voor het laatste stuk van de competitie. Maar tegenstander VC De Where 4 meldde helaas af vanwege de sneeuwbuien, dit betekende alweer een uitgestelde wedstrijd.. Ook Atalante 2 had zich afgemeld en aanvoerdster Nancy schakelde snel met de TC: een mooie kans om de uitgestelde wedstrijd Atalante 2 – Atalante 3 in te halen, fijn dat er gespeeld kon worden!


11 maart 2023

Afgelopen zaterdag waren in de Yvonne van Gennip hal in Haarlem weer zes miniteams actief. Maar liefst vier van de zes teams startten op (minimaal) een niveau hoger dan voorheen. Aan het begin was het daarom een beetje zoeken, maar uiteindelijk lieten alle teams zien een enorme groei te hebben doorgemaakt dit seizoen.


24 februari 2023

Vrijdag 24 februari was een latertje voor dames 3, half 10 spelen in Purmerend, dorpssporthal De Karekiet. De Vinkeveensen waren op tijd vertrokken zodat vooraf nog even een drankje gedaan kon worden met de aangepaste samenstelling.


11 februari 2023

Afgelopen zaterdag stond de leukste minidag van het jaar op het programma. De wedstrijden werden namelijk gespeeld in The Beach in Aalsmeer. Het zand bleek Atalante prima te liggen; na wat onwennige eerste wedstrijden presteerde de zes teams van Atalante bovenmaats, vooral in het bouwen van zandkastelen ;-).


Teamfoto D3
05 februari 2023

Afgelopen vrijdag 3 februari stond de topper tegen Spaarnestad DS10 op het programma. Atalante D3 bezette op dat moment de eerste plaats. Spaarnestad (3e) is een leuke tegenstander, thuis hadden we nipt met 3-2 gewonnen, een pittige pot, dus het beloofde weer een mooie wedstrijd te worden.