Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

Verslagen
25 november 2022

Op Black Friday stond de uitwedstrijd tegen Smashing Velsen D2 op het programma. Een vroege wedstrijd om half 8, en ook nog in IJmuiden. Ook al was men niet bezig met de laatste (goed)koopjes, het was haasten door de strakke reistijd. Pre was wel dat tegelijkertijd Nederland-Ecuador op de buis was, dus veel mensen voor TV in plaats van op de weg.


Atalante Ministars
12 november 2022

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas aan in Nederland. Een belangrijke gebeurtenis, maar misschien nog net iets belangrijker was de minidag van onze jongste volleyballertjes in Amstelveen. Vier Atalante teams met in totaal 25 kinderen kleurden de Nieuwe Bankras geel/groen.


11 november 2022

Net als vorig jaar spelen de damesteams 2 en 3 van Atalante beide in de 2e klasse en daarnaast ook nog eens in dezelfde poule. Vrijdag 11 november stond de onderlinge confrontatie op het programma.


07 november 2022

Op een wat ongewone en eigenlijk wat minder favoriete competitiedag, zaterdag 5 november, stond de uitwedstrijd tegen het derde team van Smashing ‘72 uit Diemen op het programma. Dit jonge team bezet overtuigend de eerste positie in de poule met slechts 1 verloren set.


08 oktober 2022

In Haarlem vond de tweede minidag van dit seizoen plaats. De Vinketoppers en Atalante Power waren gepromoveerd en Atalante Tiktok en de Ministars verwelkomden deze dag nieuwe spelers. Kortom, aan alle kanten spanning van hoe de dag zou verlopen.


Atalante mini's
25 september 2022

Op 24 september vond de eerste minicompetitie dag plaats in Nieuw-Vennep. Dit keer namen 4 teams deel; het geroutineerde team Atalante Vinketoppers, team Atalante Tiktok, het jongensteam Atalante Power en de allerjongsten Atalante Ministars.


24 september 2022

Op vrijdag de 16de speelde het nieuwe Heren 3 hun eerste wedstrijd in Nieuw Vennep. Zoals bekend is er dit seizoen een beetje gehusseld met de spelers van Heren 2 en Heren 3, waardoor het altijd even afwachten is hoe zo'n "nieuw" team het in de eerste wedstrijd zal doen. Maar het zijn allemaal ervaren mannen, voor deze keer aangevuld met Robert en Dave, dus was er wel in een goede seizoenstart.


16 september 2022

De kop is eraf. De afgelopen tijd is wel een bewogen periode geweest voor de dames die twee lieve moeders moeten missen en wel 3 leden die verhuisd zijn of nog in een verhuisperiode zitten. Maar de dames zitten zeker niet stil, kijken weer uit naar het nieuwe seizoen. Naar alle gezelligheid die deze samenstelling toch altijd weer voort brengt in combinatie met een lekker potje ballen.


Atalante Vinketoppers
11 april 2022

Afgelopen zaterdag vond de laatste officiële minidag van dit seizoen plaats in Ouderkerk a/d Amstel. Voor alle kids was het de allereerste keer dat ze de finaledag mochten spelen, mede omdat deze twee jaar door Corona niet had kunnen plaatsvinden.


04 april 2022

Het is even stil geweest rondom Dames 3. Zeker niet omdat er niets gebeurd is. Maar meer omdat men druk was met een glossy én -niet in de laatste plaats- zaten ze eigenlijk te wachten tot H1 of D1 een verslag zou gaan schrijven. Want enkel stukjes van dames die hun volleybalhoogtepunt al even achter zich hebben liggen kan wellicht mooi afgewisseld worden met reportages van het echte werk. Maar gezellig blijft het altijd wel :-).