Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën


http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal



Verslagen
16 maart 2024

Afgelopen zaterdag speelden ook de Ministars hun zevende competitiedag van het seizoen. Net als de Skittles was ook dit team gepromoveerd en wel naar de hoogste poule.


16 maart 2024

Op zaterdag 16 maart speelden de Skittles in Haarlem. Het team bestond uit Nina, Nel, Aeneas en Robin. Vandaag speelden ze voor het eerst in de B-poule, met sterkere tegenstanders.


16 maart 2024

Een avontuurlijke volleybalwedstrijd!

Het was weer zo'n typische volleybalavond, waarbij de spanning en opwinding niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer voelbaar was.


12 maart 2024

Het is weer tijd voor een blogje! Waarom? Nou omdat dames 2 twee wedstrijden heeft gewonnen! En hoe! Iedereen moet hier van kunnen meegenieten.


11 maart 2024

Zaterdag 9 maart naar Rijswijk vertrokken om bij ons oud-jeugdlid Yorell te gaan kijken. Zat gezellig met zijn moeder Annuska en oma An op de tribune. Kleine jongens worden groot!


11 maart 2024

Voor het derde damesteam van Atalante stond op 8 maart de thuiswedstrijd tegen Sporting/OSS op het programma. Koploper Atalante speelde tegen de nummer negen in de ranking.

 


Tiktok
03 februari 2024

Deze competitiedag is toch vaak wel de dag waar de jongste jeugd van Atalante naar uit kijkt. Een keer in het seizoen doet de minicompetitie ook the Beach in Aalsmeer aan. En 3 februari was het zover.

 


02 februari 2024

Vrijdag 2 februari was het zesde team van VC De Where (een samenvoeging van Bevok uit Beemster en ViP uit Purmerend), die een achtste plaats inneemt, de opponent van koploper dames 3.


25 januari 2024

Dames 3 speelde 25 januari tegen het team dat tweede stond in de ranking; AMVJ-Martinus D2. Een tegenstander die de week ervoor nog van het tweede dames team in Vinkeveen wist te winnen. Het was duidelijk dat het een pittige wedstrijd beloofde te worden tegen een altijd wel leuke tegenstander.


19 januari 2024

Vrijdag 19 januari stond voor Atalante dames 3 thuis het team SAS D3 op het programma. Zij staan op de 11e plek, dus zou een eenvoudige winstpartij moeten worden.