Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybalVerslagen
Atalante Vinketoppers
11 april 2022

Afgelopen zaterdag vond de laatste officiële minidag van dit seizoen plaats in Ouderkerk a/d Amstel. Voor alle kids was het de allereerste keer dat ze de finaledag mochten spelen, mede omdat deze twee jaar door Corona niet had kunnen plaatsvinden.


04 april 2022

Het is even stil geweest rondom Dames 3. Zeker niet omdat er niets gebeurd is. Maar meer omdat men druk was met een glossy én -niet in de laatste plaats- zaten ze eigenlijk te wachten tot H1 of D1 een verslag zou gaan schrijven. Want enkel stukjes van dames die hun volleybalhoogtepunt al even achter zich hebben liggen kan wellicht mooi afgewisseld worden met reportages van het echte werk. Maar gezellig blijft het altijd wel :-).


Atalante TikTok
12 februari 2022

In februari staat altijd de Beach op het programma; een keer per jaar maakt de minicompetitie een uitstapje naar het zand. Superleuk om altijd mee te pakken en dat vonden ook de mini’s van Atalante. Op 12 februari vertrok Atalante met 3 teams naar Aalsmeer: Atalante TikTok, Atalante Vinketoppers en Atalante Ministars.


Dames 3
11 februari 2022

De wedstrijd op 28 januari tegen dames 2 werd nog mooi gewonnen, maar daarna daalde het Corona virus over het team. De D3 app stond roodgloeiend, na de 1e Ca-ronamelding testte de een na de ander thuis óf negatief óf positief, maar de officiële tests bij uiteindelijk wel 7 teamleden waren positief! En dan zit je daar dan, een week in thuis quarantaine.


31 januari 2022

Het ging dames 3 in de eerste helft van de competitie voor de wind en dat resulteerde in een mooie 2e plek na 8 wedstrijden. Op 26 november speelden we nog een leuke partij tegen dames 4, maar toen waren de geluiden rondom het dominante Omikron al zeer aanwezig. 


Vinketoppers (achter) en Ministars (voor)
14 november 2021

Zaterdag 13 november stond de tweede minidag van dit seizoen op het programma. Gelukkig gingen de nieuw aangekondigde maatregelen pas om 18:00 uur in, dus mocht er nog publiek aanwezig zijn in de Nieuwe Bankrashal.


Dames 3
31 oktober 2021

Na de vrij eenvoudige winst afgelopen week in Ijmuiden stond de 29e oktober een pittigere tegenstander in de ring bij Atalante 3; SAS 1 uit buurtgemeente Uithoorn. Voor wat de ranking na een paar wedstrijden zegt; ze stonden nagenoeg gelijk met de Vinkeveense dames.


Dames 3
20 oktober 2021

De wedstrijd was verschoven op verzoek van de tegenstander. En zo tof zijn wij dan wel weer om hier aan mee te werken! In plaats van vrijdagavond de 15e naar IJmuiden te tuffen was het nu de dinsdag geworden.


De Veen- en Vinketoppers
09 oktober 2021

Zaterdag 9 oktober vond de tweede toernooidag plaats voor de allerjongsten van Atalante. Na een team op de eerste dag trad Atalante dit keer aan met twee teams. Team Vinketoppers: Hannah, Eleana, Maud, Noa, Roos en Team Veentoppers: Demy, Isabella, Lynn en Rikki.


03 oktober 2021

Vinkeveen – Na een jaar niet volleyballen wegens bekende redenen was het weer de beurt aan de lange mannen uit Vinkeveen om het seizoen te openen. Het seizoen 2021-2022 startte met een uitwedstrijd in Haarlem.