Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


MC1 Kampioen

MC1

Verslagen
11 november 2019

Vinkeveen – De mannen van Atalante Heren 1 treden dit seizoen, na de degradatie van vorig jaar, aan in de 1ste klasse. Het door Loyals gesponsorde vlaggenschip van de Vinkeveense Volleybalclub speelt met een deels gewijzigde basisopstelling ten opzichte van het afgelopen seizoen door het wegvallen van twee ervaren passer lopers. Dit seizoen is Max Bouwman toegevoegd vanuit het tweede en speelt ook Ricardo Angulo Velez volle bak mee bij Heren 1.


Teamfoto in De Vink
09 november 2019

Het gezellige, creatief, samengeraapt, niet trainend, verjaardag vierend team wint wederom, ditmaal was de hekkesluiter het ingredient. Een weinig inspirerende partij voor het team een snelle 4-0, deste leuker om snel met het team naar de opening van “De Vink” te gaan van de vriend van teamy Wendy.


Dames 1
08 november 2019

Het door Krijn Verbruggen & Zn gesponsorde dames 1 van Atalante maakt een goede start van het seizoen door. Het team werd vorig jaar ongeslagen kampioen in de 2e klasse en promoveerde hierdoor naar de 1e klasse.


18 oktober 2019

Kedeng, kedeng, de dames 4 trein raast voort. Het gezellige, creatief, samengeraapt, niet trainend, verjaardag vierend team wint ook de 4e wedstrijd van directe concurrent VVO uit Ouderkerk, die tot voor deze wedstrijd nog de 2e plaats bezette.


Vinketoppers
14 oktober 2019

Zaterdag speelden de mini’s van Atalante in de Kennemersporthal in Haarlem hun tweede minidag. Weer een leuke dag met progressie.


MC1
13 oktober 2019

In de eerste set werd er zeer enthousiast gespeeld. En ook goed. Mooie ballen en toch ook soms erg sterk in de service. Deze set hebben we binnen gehaald met 18-25.


MC1
06 oktober 2019

De eerste uitwedstrijd van het jaar is inmiddels gespeeld. Dit keer mochten we naar Ter Aar, Scarabee MC1. Door 2 afmeldingen waren we vandaag maar met 6 spelers. Natuurlijk niet erg aangezien iedereen dan lekker 4 sets kan spelen. We hebben met Jack, Isabella, Durmana, Renske, Carlijn en Lynne hard gevochten, maar helaas mocht het niet baten. Met 4-0 was Scarabee te sterk voor Atalante.


05 oktober 2019

Het nieuwe dames 4 is nog steeds goed op weg. 4 oktober trof het clubgenoot Atalante dames 3. Na een sterke start van het 3e team was het toch Atalante 4 die de winst naar zich toe trok en daarmee zijn koppositie versterkte.


28 september 2019

Het nieuwe dames 4, met de 12 oud-leden en jofele toernooispelers, zet de overwinningslijn door. Zij speelden op 27 september thuis de tweede wedstrijd tegen VV Jonas uit Beverwijk en wisten ook hier weer de overtuigende lijn, 4-0 winst, te boeken.


20 september 2019

De nieuw gevormde formatie dames 4 van volleybalclub Atalante speelde op 20 september zijn eerste wedstrijd, uit tegen VHZ in Nieuw Vennep. Dit ging niet onverdienstelijk voor dit team met 12 oud-leden en jofele toernooispelers, zij hebben een overtuigende 4-0 winst naar Vinkeveen meegenomen.