Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Avital clinic mei 2009

Scholentoernooi 2014Assuline Turfstekerstoernooi
29 mei 2011


Atalante organiseert traditiegetrouw ook dit jaar weer het ASSULINE turfstekerstoernooi. Dit buitentoernooi wordt zondag 29 mei voor het 23e jaar georganiseerd. Het toernooi zal weer plaatsvinden op de grasvelden van ‘de Vinken’, op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen. Inschrijving staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang je maar met minimaal zes bent. Bij voorkeur staan steeds 2 dames in het veld. Er zijn twee verschillende competities:


Het recreatie toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keertje te gaan volleyballen om gezellig een dagje sportief bezig te zijn.
Super recreanten toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring die niet bang zijn om een stevig potje te volleyballen.

In beide competities wordt gestreden om een wisseltrofee. De punten van de hele dag bepalen wie in de finales komen. In de middag heb je, waar mogelijk, andere tegenstanders, dus iedereen maakt kans om punten te pakken. Kinderen zijn welkom, er is een hoop speelruimte. Wil je meedoen aan één van deze toernooien, neem dan telefonisch contact op met Han Feddema (0297-287952), Yvonne Jansen (0297-285039) of download het inschrijfformulier en mail naar beiden via toernooi @ vv-atalante.nl. Kosten: €28,- per team. Aanmelding dient te geschieden voor 30 april. Graag tot ziens op zondag 29 mei!

Inschrijfformulier 2011
Info 2010
 

Bijlage:
Download Inschrijfformulier 2011

Bron: mi*Naar het overzicht