Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën




http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Creavorm D3 pakt net geen winst
15 januari 2012


Vorige week woensdag speelden de dames van Atalante 3 in Hoofdorp. De prognose was niet gunstig, maar daar stoorden de dames zich niet aan.



De eerste set werd wat aftastend ingezet. Daardoor kon de tegenpartij met enkele rake klappen de set naar zich toetrekken (25-18). De tweede set begon Atalante beter in haar spel te komen, werd de tegenpartij afgeblokt en werden de gaten bij de tegenpartij goed benut. Martine de Graaff moest helaas het veld verlaten met een blessure aan haar hand. Ondanks dat werden we beloond voor het spel: 25-19 winst voor Atalante. De teams wisten dat ze echt zelf aan de slag moesten om de winst naar zich toe te trekken.
 
Beide teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd.  Over en weer werd goed geserveerd, vielen rake klappen, maar ook de mooie reddingsballen maakten het een leuke pot om te spelen. De 3e en 4e set eindigde daardoor op 25-22, de ene set voor Hoofddorp, de andere set voor Atalante. Dus zou de laatste set de strijd om de punten moeten  gaan bepalen. Helaas gaven de dames van Atalante zich hierbij te gemakkelijk gewonnen. De serve van de tegenpartij bleek moeilijk in een goede pass om te zetten, waardoor de aanval achterwege bleef. Resultaat een dramatische laatste set. Toch reden de dames met een tevreden gevoel terug naar Vinkeveen.

Bron: Ingeborg



Naar het overzicht