Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


MC1 Kampioen

Scholentoernooi 2014

Atalante Assuline recreanten goede 2e!!
12 april 2015


Sinds enkele jaren doen we met een aantal recreanten, die door onze trainer -al dan niet vrijwillig- zijn aangewezen, mee aan het recreanten toernooi in Amstelveen.


We spelen 2 of 3 wedstrijden van 2 setjes per avond, en dit ongeveer 1x per maand. Teams als Unitas Mijdrecht, SAS Uithoorn, VCH Hoodfddorp en Amstelveen zijn net als wij vaste klanten.


De eerste jaren werden we compleet van het veld geslagen, en toen was al duidelijk dat er iets moest gebeuren,  wilden we nog een beetje indruk maken.

Louis heeft ons vervolgens met harde hand getraind, en het resultaat mocht er dit seizoen zijn: we zijn uiteindelijk 2e geworden!!


De laatste wedstrijd van het seizoen was de mooiste van allemaal: we moesten tegen de nummer één, Amstelveen. 

Wij hadden jammer genoeg net te weinig punten om ze nog in te halen, maar we wilden er in elk geval wel een mooie pot van maken. En dat werd het! 

Amstelveen had er nog even een nieuwsbrief uitgegooid en alle bobo's van volleybal Amstelveen waren present om deze laatste wedstrijd te komen bekijken. Maar dat heeft ons alleen nog maar meer aangewakkerd om vooral deze pot te winnen en dat is gelukt! Ze hadden goed de ziekte in, want hadden de hele competitie nog niet een complete wedstrijd verloren, en nu dus  van ons, dat deed pijn....  Natuurlijk waren we blij dat Han was ingevallen voor onze sterspeler Peter, maar ik weet zeker dat we ook met Peter deze wedstrijd hadden gewonnen, we kregen vleugels (Ja, het kan nog op deze leeftijd haha).


Het was dus al met al een enerverende avond en dat niet alleen, de competitie was erg leuk en de ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. 

Als iemand denkt dat die recreanten niets voorstellen, moet maar eens komen kijken voor de grap. De speeldata voor volgend jaar vind je tegen die tijd op de site.


En oh ja, wij hebben een heuse sponsor gevonden -die zich spontaan heeft aangemeld- Assuline!! 

Ook volgend jaar mogen we ons weer presenteren als team onder deze sponsor, super Teun!!


Op de foto het vaste team (zonder Peter); volgend jaar gaan we zeker voor de 1e plaats!!

Bron: CornaNaar het overzicht