Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Dames twee - even geen wind mee
21 november 2015


Ja. En dan heb je zo'n lekker rijtje (van twee) echt mooooie partijen gespeeld, vrijdag 20-11 kwam slechts bij vlagen die super alerte flow met knokken, vechten, schreeuwen en vastbijten naar boven. Het was matig, steeds een flinke fractie in de reactie te laat, niet goed met de kop er bij, soms een soort van nonchalant zelfs. 

Goed, de tegenpartij Albatros op plek twee was weer een schakeltje sneller dan vorige tegenstanders, onhoudbare ballen door het midden raakten vaker direct de vloer dan dat we goed en wel op positie stonden.. Verder slimme ballen rechtdoor geslagen, heel bekeken, en maar lastig een bal bij hen aan de grond te krijgen.

In het eerste deel van setje 1 zetten wat foutjes in de pass en blokverdediging direct al wat punten ahterstand, Sas had op het midden getraind en wist het lange jonge talent aan de andere kant van het net te blokkeren. Het gat werd kleiner maar niet genoeg: 22-25.

In de tweede set kwam Loeps op het midden. Het ging mooi gelijk op, vooral de service en mooie aanvallen maar ook foutjes van de tegenstander maakten dat we bij bleven. Grote spanning aan het eind, met 27-29 net niet genoeg. 

Sas weer terug op de buitenkant nu voor Annemarieke. Het harde werken en toch niet scoren eiste haar tol in deze set. Het werd matter, 17-25. In de laatste set Annemariek weer terug voor Jessica, en eindelijk werd een voorsprong ingezet met name door een puike service serie van linke Loeps. Een gat van zo'n 10 punten werd geslagen, een ongekende luxe. Maar niet voor lang helaas. Armixtos pakte de draad weer op die ze even hadden laten vieren en bij Atalante lukte opeens niets meer.

Twee time-outs keerden het tij niet en met een zeer katerige 23-25 verloor de thuisploeg ook de laatste set. 0-4 en naar plek 9 op het ganzenbord. Gauw vergeten weer, dinsdag lekker trainen en op naar volgende week zaterdag!

Bron: miNaar het overzicht