Minidag 24-9-22

Weer een leuke partij voor D2
07 februari 2016

Zaterdag 6 februari speelde dames 2 uit in de Amsterdamse Pijp tegen de nummer 2 Armixtos. Weer een leuke partij voor de groengele ladies (9e) maarreeh puntjes extra had leuk geweest..

Zonder Joke (skiën) maar met Daan werd de eerste set tegen een 10-tallige Amsterdamse formatie gedreven ingezet. Wederom 1-2 tegenaanvallers die blokkerend en aanvallend de meeste punten maakten, zaak dus om die  bij de eigen aanval wat te mijden. De scheids zag helaas niet alles, verder iets te veel serveerfoutjes aan eigen zijde: 25-21.

De flow zat er echt wel goed in, er werd meer bekeken gespeeld, Armixtos kreeg geen vat op het pittige verweer van de routiniers. De punten gingen gelijk op. Een mooie pass was bijna altijd punt, een mindere pass maakte dat moeilijker en gaf weer volop kansen voor de thuisploeg. De Atalante equipe zette fanatiek door en pakte set 2 met 22-25.

Twee wissels aan Atalante kant en even flink wennen voordat de boel weer op stoom was. Veel foutjes zorgden voor een fikse achterstand die niet meer bijgelopen werd: 25-17. In de vierde set was het vuur weer aan en ontliepen de team elkaar niet. Het aantal eigen servicefouten was een beetje meer dan anders maar het bleef een nek aan nek race en verder helaas weer wat scheidstwijfels wat de strijd feller maakte. Kantje boord en net niet: 23-25 verloren.

Vrijdag uit in Nieuw-Vennep tegen directe opponent VHZ (8e).