Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Scholentoernooi 2014Atalante Dames 4 vertoont kunsten bij Schilderclub AKM
06 september 2019


Krap 3 weken oud is de nieuw gevormde formatie van Dames 4 van volleybalclub Atalante. Door last minute afzeggingen zag de TC van Atalante zich bijna genoodzaakt een team uit de competitie terug te moeten trekken, met een boete van de volleybalbond tot gevolg. Echter, het duo Irma Schouten & Nancy Lijten, oud dames 1 speelsters, zag nog een oplossing in het optrommelen van een flink aantal ex-volleyballers die het zonder trainen in de derde klasse competitie zouden moeten kunnen rooien. De bal raakte verder aan het rollen en tijdens de Wilnisse feestweek werden de laatste namen bij elkaar gesprokkeld voor een ploeg met het maximale aantal van 12 speelsters. De meeste dames zijn oud Dames 1 volleyballers - gestopt door blessure of anderszins, aangevuld met een drietal jofele toernooispelers dat al jaren meedoet aan het Assuline buitentoernooi, samen wel in voor het gezellige avontuur. Naast Irma en Nancy zullen Marlieke Smit, Bea Bosboom, Wendy Bosboom, Joke Ruizendaal, Monique Verbruggen, Carin van Kouwen, Annike van Kouwen, Patricia van Dijk, Inge Bakker en Annemarie Bakker per speelavond aantreden in wisselende teamsamenstelling.

Een hernieuwde of eerste kennismaking vond afgelopen woensdagavond 4 september plaats in de nieuwe locatie van de schilderclub AKM in de voormalige lagere school De Trekvogel in Mijdrecht. De ‘Workshop op maat’ die het Atelier de Kromme Mijdrecht sinds dit seizoen aanbiedt leende zich prima voor het eerste samenzijn van 10 van de 12 spelers. Met acrylverf werden verschillende werken gemaakt, de dames waren opgetogen over de prettige locatie, de keur aan kwasten en kleuren en de fleurige kunsten die onder de volleybalvingers ontstonden. Na een ruime twee uur was de eerste gezamenlijke klus met trots geklaard.

Wil je met je team of ander groepje ook zo’n workshop doen, dat kan! Via de website https://atelierdekrommemijdrecht.nl/inschrijven kun je informatie aanvragen bij contactpersoon Greet Burggraaff om op gelijksoortige manier, met of zonder docent, een “Workshop op maat” te doen.

Op de website van de volleybalclub www.vv-atalante.nl zijn programma, prestaties en informatie over de diverse teams te vinden. De eerste wedstrijd van dames 4 is op vrijdag 20 september uit in Nieuw-Vennep, 27 september zal de nieuwe combinatie haar eerste thuiswedstrijd in De Boei spelen om 19:30. Dames 1 speelt op vrijdag 13 september 20:00u haar eerste wedstrijd in De Boei, vrijdag 20 september zijn zowel dames 1 als heren 1 om 21:15 te bewonderen thuis in sporthal De Boei. Graag tot ziens!Naar het overzicht