Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën
http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

TKNT ouderwets gezellig
31 december 2022


Afgelopen vrijdag stond het bekende Tussen Kerst en Nieuwjaar Toernooi, oftewel TKNT, op het programma bij Atalante Vinkeveen. Na een break van een paar jaar, door corona, kon het toernooi eindelijk weer georganiseerd worden en het was duidelijk dat de (oud-)leden het toernooi enorm gemist hadden.

Niet eerder kwam het voor dat de inschrijvingen bijna gesloten moesten worden vanwege teveel aanmeldingen. Na een overleg binnen de toernooicommissie werd het aantal teams en het aantal mensen per team nog een beetje opgerekt, waardoor uiteindelijk alle 121 aanmeldingen geplaatst konden worden.

Het toernooi werd begonnen met een warming-up onder de bezielende leiding van trainer/coach van dames 1 Carol van der Palen. Daarna was iedereen klaar voor de strijd, maar…. er moest eerst nog iets anders geregeld worden.

Kampioen
Onze jongste aspiranten, JC1, was namelijk kampioen geworden. Met een mooie medaille van de NeVoBo en prachtige bloemen van Rijdes werden Chloë, Jens, Jort, Lisa, Nefeli, (Nienke was helaas afwezig), invaller Demy, trainster Denise en coach Anouk, door de club in het zonnetje gezet en toegejuicht door alle aanwezigen. Dat was nog eens een huldiging!
Dit sterrenteam kan nog best wat extra spelers gebruiken. Lijkt volleybal je leuk en ben je tussen de 12 en 14 jaar? Stuur dan snel een mailtje voor 3 gratis proeftrainingen naar jeugd@vv-atalante.nl.

Toernooi
18 Teams vernoemd naar bekende kerstfilms gingen vervolgens met elkaar de sportieve strijd aan. De opkomst was, zoals eerder vermeld, fantastisch. Er deden maar liefst 70% van de senior- en jeugdleden mee en 60% van de recreantleden. Tevens mocht de toernooicommissie 22 oud-leden begroeten en heel veel introducées. (De eerste contractbesprekingen hebben inmiddels onder het genot van een drankje en oliebol plaatsgevonden).
Na vijf poulewedstrijden was het tijd voor de grote finales en vond aansluitend de prijsuitreiking plaats in de bar.

Tombola
Het spektakelstuk van de avond was naast het volleyballen de traditionele tombola. De deelnemers hadden flink hun best gedaan om de zolders en kerstpakketten leeg te halen, want er waren tafels vol met spullen. In sneltreinvaart ging speaker (en chef oliebollenbakker) Tim samen met zijn dreamteam door de loterij heen, omdat het anders veel te lang zou duren. Mooie Atalante-sweaters, fruitpakketten, heel veel wijn en nog meer moois vonden een nieuwe eigenaar. De een was gelukkiger met de prijs dan de ander, maar belangrijkste is dat het een mooi extraatje voor de club heeft opgeleverd.

2023
Het was mooi om te zien dat zovelen de weg naar de sporthal wisten te vinden op deze een-na-laatste dag van 2022. De club heeft zich van haar beste kant laten zien en een aantal introducees hebben inmiddels al aangegeven een proeftraining te willen gaan volgen. Met anderen wordt in de nabije toekomst nog contact onderhouden. Aanstaande dinsdag gaan de senioren gelijk weer in training voor de tweede helft van het seizoen. Wil je ook een keertje komen meetrainen en de gezelligheid van de club ervaren? Kijk dan op deze website.

Een gelukkig, gezond en sportief 2023 gewenst!

Bron: NensNaar het overzicht