Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën
http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal





TKNT 2023 wederom een succes
01 januari 2024


Vrijdag 29 december 2023 vond het Tussen Kerst-en Nieuwjaartoernooi plaats. 123 Enthousiastelingen hadden zich aangemeld en deze waren verdeeld over 18 teams met bijzondere namen.

Via een poll op onze Instagram was onze volgers om hulp gevraagd voor wat betreft de teamnamen. Ruim 50% van de stemmers koos voor de optie Foute ChatGPTnamen en dus werd vrijdagochtend ChatGPT om hulp gevraagd met tot gevolg heel bijzondere teamnamen.

Het TKNT begon al vroeg voor de organisatie. Om 8 uur werd verzameld op Proosdijland om te gaan starten met het bakken van de oliebollen. Helaas bleek Regi niet zo'n goede nacht te hebben gehad (we zullen jullie de details besparen) en was het rotweer. Er werd snel besloten de partytent niet op te zetten, maar te verkassen naar een straatje verder en bij Nens onder de carport te gaan bakken. 
Mede dankzij de mooie bak (gemaakt door Ricarco) ging dat allemaal van een leien dakje. Zo rond 15:00 uur waren masterchef Tim en zijn hulpjes Rick en Nens (later ook nog Regi) klaar met het bakken van alle oliebollen, krentenbollen en appelflappen. Het bakken werd afgesloten met een rariteitenkabinet en ook daarvan zal ik jullie de details besparen, maar wordt vervolgd...

Om 18:15 uur was iedereen weer in de Boei aanwezig om de voorbereidingen voor het toernooi te treffen. Als de baas een deel van de dag moet missen vanwege ziekte, dan kun je erop rekenen dat er een paar dingen niet helemaal soepel verlopen. Zo was Nens de laptop vergeten en het schema was ook niet geprint. Niels kwam snel met de laptop, Regi ging de printer halen, maar die had net zoveel zin als Regi die ochtend. Geen wedstrijdschema om op te hangen, maar met de charmante stem van Tines kon iedereen toch nog horen (als er goed geluisterd werd) waar men moest spelen. 

Er waren drie poules van zes en ieder team speelde vijf wedstrijd van 10 minuten. Sommige uitslagen waren heel duidelijk, anderen niet. Sommige wedstrijden waren superspannend en soms was er ook sprake van een walk-over, maar het belangrijkste: er werd lekker gebald. Nieuwe talenten werden ontdekt, soms werd er iets bevestigd wat men al wist, maar nog belangrijker: iedere 10 minuten stond er weer zes enthousiaste teams klaar om lekker te ballen. 

Na zo'n drie uurtjes toernooi was het tijd voor de grote finales. De nummers 1 en 2, 3 en 4 en 5 en 6 speelden tegen elkaar. De finale was superspannend en met slechts drie punten verschil pakte Merry Sets de titel en werd de Sneeuwvlok Smashers knap tweede. 

Na het toernooi vond eerst de prijsuitreiking plaats, waarna het dan eindelijk tijd was voor de bekende tombola. Mila, Maud, Corna en Tines hadden de hele avond lootjes verkocht en daarmee ruim € 750 opgehaald voor de club (dank allen). Nu konden we eindelijk zien wie er met de mooie prijzen vandoor ging. Tim was verantwoordelijk voor dit deel en praatte alles weer mooi aan elkaar. Nadat alle prijzen verdeeld waren, bleven veel clubgenoten en hun introducees nog hangen om samen nog een gezellig drankje te doen en te proosten op een mooie avond. 

Grote dank gaat uit naar Regi, Rick en Tim, die het leeuwendeel van de organisatie voor hun rekening genomen hebben. Daarnaast ook dank aan alle andere vrijwilligers die een bijdrage geleverd hebben: Nens, Tines, Hettie, Daan, Max, Mila, Maud, Corna, Sandra, Martijn en Carol. 

Foto's
Tijdens het toernooi heeft Carol een hoop foto's gemaakt, zowel actie- als teamfoto's. In het fotoalbum op deze site kun je teamfoto's bekijken. Wil je de andere foto's ook bekijken en/of teamfoto's in hoge resolutie? Klik dan op de links hieronder.

 

Uitslag TKNT 2023
1 Merry Sets
2 Sneeuwvlok Smashers
3 Merry Spike-mas Team
4 Rudolf's Rammers
5 Kerstcadeau Knallers
6 Frosty's Favorieten
7 De Balberen van Bethlehem
8 Elven Energie
9 Kerstman's Kerst Squad
10 Sneeuwman's Servicers
11 Tinsel Tijgers
12 Dennenboom Duwers
13 Rendier Raketten
14 Kribbe Ketsers
15 Glühwein Gladiatoren
16 Sneeuwpop Slopers
17 Jingle Ballers
18 Kerstklok Killblock

Bron: Nens



Naar het overzicht