Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën
Minidag 24-9-22





VEENSTEKER bedrijventoernooi
25 april 2008


Het gezellige restaurant/eetcafé De Veensteker heeft wederom de toezegging gedaan ons jaarlijkse bedrijventoernooi te willen sponsoren. Das Mooi! Dan kunnen we weer beginnen met de organisatie van het jaarlijkse Veensteker bedrijventoernooi. Vorig jaar hadden we een volle bak met 16 teams en dat is ook voor dit jaar het maximum aantal deelnemers dat mee kan doen, al dan niet met een universeel shirt, dat viel vorig jaar -positief- op. Leuk om te zien!



Wederom kun je inschrijven in de ‘gezellige’ of ‘sportieve’ poule. In de sportieve poule spelen voornamelijk volleyballers of handige sporters. In de gezellige poule de gelegenheidssporters. Zoals ieder jaar zijn er mega ludieke prijzen te verdienen, daarvoor ren je graag de sloffen uit je lijf, maak je een fotogenieke duik of spring je een gat in de lucht. Ter motivatie een aantal prijzen van vorig jaar op een rij: een opblaasbaar zitkussen, een oranje ratel, een hippe strandmat, oranje soesjes.... Nou, eat your heart out!


Ten slotte natuurlijk De Veensteker ontzettend bedankt voor de sponsoring!! Ga er eens lekker een sateetje of iets anders eten in het hippe gezellige restaurant. Zie meer via www.veensteker.nl.

Aanmelden via: pr gevolgd door @vv-atalante.nl

Bron: mi



Naar het overzicht