Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybalLoyals

Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
0297 - 385252
hello@loyals.nl
http://www.loyals.nl


Loyals sponsort de hosting van deze website. Sinds 2007 is het voormalige A-side media shirtsponsor van ons veelbelovende jonge heren 2 geworden, starring Bas van der Lubbe, een van de eerste medewerkers van A-side media. Per Seizoen 2008-2009, ons jubileumjaar, zijn zij shirtsponsor van heren 1 geworden. Nu in 2016 A-side media verder gaat onder de naam Loyals, prijkt vanaf nu het nieuwe Loyals logo op de shirts van heren 1.

Wij zijn Loyals
En wij helpen bedrijven nog beter te worden in wat ze doen. Dat doen we door samen met de klant te bouwen aan een ijzersterke basis voor hun communicatie. Online, offline & events. En daar doen we vooral niet onnodig ingewikkeld over. Geen eindeloze strategische trajecten en ‘blabla’, maar korte lijnen, snel denken en vooral veel doen. Dat kan alleen door niet voor-, maar samen met je klanten te werken. Door elkaar de ruimte en het vertrouwen te geven om grootse dingen te doen.

Als we samen met jou bouwen aan een sterke basis, dan zijn we goudeerlijk, rechtdoorzee en hondstrouw. We leven ons in, zitten nooit stil en zijn grenzeloos nieuwsgierig. We verrassen, prikkelen en komen met oplossingen waar je nog niet aan hebt gedacht. Dan zijn wij jouw Loyals.

In Loyals komen al onze expertises samen onder één dak. Eén aanspreekpunt voor al je on- en offline communicatie. Wel zo handig.

Online
Van slimme websites & shops tot krachtige online applicaties en zoekmachine optimalisatie. Wij helpen bedrijven om online te groeien: van start-up tot A-merk.

Offline
Huisstijl, logo, brochure of advertentie? Onze ontwerpen verrassen, prikkelen en laten een onvergetelijke indruk achter.

Events
Onze events zijn slim georganiseerd en tot in detail doordacht. Dat spreekt voor zich. Maar het zijn vooral ontmoetingen met jouw merk. Samen maken we iets los bij je bezoekers.

Loyals is onder andere actief voor: Aderans Benelux, Bergman Clinics, Crazy Piano’s, Ekoplaza, Eigen Haard, Elsevier, Fynch, Gemeente Amsterdam, Ikea, Lutz, Top Movers, Vineyard en Vorqq.


« Terug