Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Nextly

Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
0297 - 385252
hello@nextly.nl
http://www.nextly.nl


Nextly sponsort de hosting van deze website. Sinds 2007 is het voormalige A-side media shirtsponsor van ons veelbelovende jonge heren 2 geworden, starring Bas van der Lubbe, een van de eerste medewerkers van A-side media. Per Seizoen 2008-2009, ons jubileumjaar, zijn zij shirtsponsor van heren 1 geworden. In 2016 ging A-side media verder onder de naam Loyals en nu in 2023 Loyals verandert is in Nextly, prijkt vanaf nu het nieuwe Nextly-logo op de nieuwe shirts van heren 1.

Over Nextly
Ooit begonnen boven een kroeg, 20 jaar later door heel Nederland (en daarbuiten) opdrachtgevers bedienen. Je mag van ons vinden wat je wilt, maar één ding verzekeren we je: Nextly is geen doorsnee development bureau.

Als je Nextly zegt, dan zeg je vakidioten. Met een eigen cultuur en altijd het beste voor de opdrachtgever. Het zit nu eenmaal in ons DNA verwikkeld. Benieuwd naar welke elementen Nextly maken? Lees onze kernwaarden hieronder.

01: Maximale door het minimale
Wij willen zoveel mogelijk resultaat bereiken voor onze klanten met zo min mogelijke inspanning. Om zo het maximale uit bestaande oplossingen te halen met minimale resources van onze klanten.

02: Wij helpen, altijd
Wij houden van helpen. We helpen elkaar onderling en zorgen altijd voor een échte oplossing voor onze klanten.

03: Brutaal eerlijk
We durven altijd eerlijk te zijn. Tegen elkaar en ook tegen onze klanten. Soms op het brutale af. Toch doen we het. Zo houden we onze communicatie open en weet je altijd wat je aan ons hebt.

04: Uiterst flexibel
We zijn extreem flexibel. Bijna vloeibaar. We weten wat er om ons heen speelt. Wij sorteren daar op voor óf passen ons bizar snel aan. Zo blijven we meebewegen en kunnen we het altijd fixen.

05: In de flow
Werken met ons voelt alsof je in de juiste flow zit. Snel als het moet en even vertragen als het proces daar om vraagt. Altijd in de juiste snelheid en in een duidelijk proces.


« Terug